18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta, la două puncte de lider

FC Drobeta, la două puncte de lider

Atât FC Drobeta, cât şi FC Bihor au câştigat în etapa intermediară din această săptămână. Severinenii s-au impus în jocul de pe terenul propriu din Motru cu 1-0 contra Arieşului Turda, în timp ce bihorenii au câştigat cu emoţii la Câmpia Turzii, scor 2-1.
„Succesul cu Mechel a trecut. Acum avem un meci foarte greu, pe care sperăm să-l câştigăm“, a afirmat antrenorul bihorenilor, Zoli Vig, după al şaptelea rezultat pozitiv consecutiv, cinci victorii şi două remize. Pentru a rămâne cu şanse reale în cărţile promovării, FC Drobeta, care se află pe locul cinci despărţită de doar două puncte de prima clasată, are nevoie de victorie în deplasarea de la Oradea.
Iulian Mihăescu şi-a întărit linia mediană odată cu revenirea lui Gărgălie, care împreună cu sârbul Mitici şi portughezul Moutinho formează o linie de mijloc compactă şi foarte valoroasă, însă are probleme în linia de atac. Iulian Ivan este accidentat, iar Bîrza şi Fotescu, singurii atacanţi de „meserie“, nu înscriu, fiind salvaţi în ultimul timp de mijlocaşul ofensiv Jenaru, care a reuşit în ultimele trei partide să înscrie de trei ori, goluri care au însemnat şapte puncte în clasament.
Gazdele au făcut apel către suporteri să fie prezenţi în număr cât mai mare la stadion, conştienţi fiind de importanţa acestei partide, cu o echipă pe care au catalogat-o ca fiind cea mai incomodă a seriei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS