10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM începe fără Sbora

SCM începe fără Sbora

Cu doar câteva zile înainte de debutul Diviziei A, echipa feminină de handbal SCM Craiova a rămas fără antrenor principal. Profesorului Gheorghe Sbora i-a expirat contractul pe 15 august, nefiindu-i prelungit.  Nicu Stoian, preşedintele SCM, spune că neînţelegerile au pornit de la dorinţa profesorului Sbora de a o păstra pe jucătoarea Ileana Manolescu, lucru neagreat de conducere: „Noi nu am fost de acord să prelungim contractul Ilenei Manolescu, preferând să legitimăm handbaliste mai tinere pe postul ei. Există soluţii pentru suplinirea jucătoarei în cauză“.  Stoian speră că Sbora se va răzgândi şi va semna un nou contract: „Îl aşteptăm la echipă, la semnarea unei noi înţelegeri, pentru că am pornit la drum împreună, iar eu îl consider cel mai bun antrenor din club“.
De partea cealaltă, Gheorghe Sbora a precizat că l-a deranjat faptul că s-a renunţat la unele jucătoare fără acordul lui: „Conducerea lua unele decizii legate de echipă, apoi mă anunţa, când normal ar fi fost întâi să mă consulte şi pe mine“.
La primul meci din noul sezon, cu Universitatea Timişoara, programat mâine pe teren propriu, de la ora 11.30, handbalistele de la SCM vor fi conduse de pe margine de colega lor, Victorina Bora. Mâine se mai dispută partidele: Universitatea Reşiţa – Viitorul Mediaş, Mureşul Târgu Mureş – Transilvania Târgu Mureş şi Milostars Drobeta Turnu Severin – Dolchimex Caracal (ora 11.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS