18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea, neînvinsă în amicale

CSM Vâlcea, neînvinsă în amicale

CS Municipal Râmnicu Vâlcea rămâne neînvinsă în meciurile amicale disputate în această pauză competiţională. Gruparea din Zăvoi a susţinut a treia partidă la Kaprun, nu în compania turcilor de la Antalya, aşa cum era programat, ci contra colegei de serie, Unirea Alba Iulia. Ardelenii au condus cu 1-0 şi 2-1, dar oltenii au revenit de fiecare dată şi au egalat, prin golurile marcate de Boroiban şi I. Popa.  La gruparea vâlceană este în probe şi un mijlocaş nigerian, Sunday Ibeji, venit la FC Koper (Slovenia). CSM va mai juca în Austria cu grecii de la Aris Salonic (astăzi) şi cu italienii de la Padova (vineri).
Vâlcenii şi-au aflat şi adversarele din Seria a II-a a eşalonului secund, care va debuta pe 16 august: UTA, „U“ Cluj, Dacia Mioveni, FC Drobeta, Jiul Petroşani, Unirea Alba Iulia, Mureşul Deva, FC Bihor, Liberty Oradea, CS Târgovişte, IS Câmpia Turzii, Minerul Lupeni, CFR Timişoara, Arieşul Turda, Internaţional Curtea de Argeş, FCM Târgu Mureş şi ACU Arad. În prima etapă, elevii lui Nicola Ilievski vor evolua pe propriul teren, cu Arieşul Turda. Cea de-a doua echipă olteană din serie, FC Drobeta, va avea un început mai greu, în prima rundă urmând să joace în deplasare, la Cluj.
Directorul general al CSM Vâlcea, Florin Verigeanu, a precizat că tehnicianul macedonean va rămâne la echipă şi după cantonamentul centralizat. Gruparea din Zăvoi îşi doreşte pentru noul sezon o colaborare cu Consiliul Judeţean Vâlcea, dar preşedintele CJ, Ion Câlea, a anunţat că aceasta se va face doar în condiţiile impuse de consiliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS