16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor jucători de la Sportul

Pandurii vor jucători de la Sportul

Campania de achiziţii a „pandurilor“ nu se limitează la cele trei nume deja cunoscute, Adrian Nalaţi, Cosmin Tilincă şi Răzvan Stanca, ultimul aşteptat încă să semneze contractul. Antrenorul Eugen Neagoe a anunţat că jucătorul macedonean Nicola Karcev va susţine, începând de astăzi, probe de joc la Pandurii. „Karcev este un fundaş central pe care l-am văzut deja, a jucat şi la echipa naţională a Macedoniei, însă doar câteva jocuri“, a spus Neagoe. Nicola Karcev, de 27 de ani, a evoluat la formaţia albaneză KF Elbasani, pentru care a înscris trei goluri, fiind desemnat jucătorul anului într-un sondaj efectuat în rândul suporterilor echipei albaneze. Aflat în Elveţia, preşedintele Marin Condescu s-a întâlnit cu patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, pentru a negocia o colaborare între cele două cluburi.
„Am discutat cu domnul Şiman despre o colaborare. Vom merge şi vom vedea ce jucători putem să luăm de la Sportul. Ne interesează un fundaş dreapta, dar mai multe nu vă pot spune acum“, a afirmat Condescu. Gorjenii sunt interesaţi, se pare, de Cristian Irimia, de 27 de ani, fotbalist care a mai evoluat la Rapid, Dinamo şi Dinamo Kiev, acumulând 72 de prezenţe în Liga I.

Vintilescu şi Bălăeţ au refuzat Pandurii

De dragul fotbalului, doi dintre veteranii echipei Pandurii, Sorin Vintilescu şi Robert Bălăeţ, au refuzat un post în conducerea administrativă a grupării gorjene. Cei doi, împreună cu Ionuţ Dragomir, ar putea ajunge la Minerul Mehedinţi, echipă cu pretenţii de promovare în Liga a II-a în sezonul viitor. „Vintilescu şi Bălăeţ au refuzat să intre în conducerea noastră administrativă. Ei au cerut să mai joace fotbal. Sunt oferte clare pentru ei de la Minerul Mehedinţi, acolo unde poate ajunge şi Ionuţ Dragomir. Cei de acolo au ambiţii mari, vor să promoveze în Liga a II-a, de aceea vor să-şi facă echipă“, a spus Condescu.
Alt jucător de la Pandurii, Gabriel Zamfir, a trecut testele preliminare la Oţelul. „Zamfir va merge cu Oţelul Galaţi în cantonament. M-a sunat Marius Stan şi mi-a comunicat că jucătorul a fost oprit în lotul echipei pentru cantonament. Dacă este să fie oprit de Grigoraş, nu ne vom opune. Îi urez baftă“, a mai declarat Condescu.  

Gorjenii au trecut vizita medicală

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a efectuat ieri, la Policlinica Sportivă din Craiova, vizita medicală înaintea noului sezon al Ligii I. La controlul medical au participat 23 de fotbalişti: Mingote, Râmniceanu, Rus, Rusu, Cardoso, Popete, Adi Popescu, Orac, Păcurar, Vasilache, Vancea, Nalaţi, Dedu, Voicu, Vidakovici, Al. Piţurcă, Arrieta, Stromajer, Tilincă, Stângă, Mândrean, Karcev şi Grecu. Fundaşul Alin Chibultean şi portarul Răzvan Stanca au lipsit, urmând ca aceştia să efectueze vizita medicală joi. Dossey, Kutlacic, Enescu, Dragomir, M. Voicu şi Murdărea nu au făcut deplasarea la Craiova, aceştia neintrând, probabil, în planurile lui Eugen Neagoe pentru viitorul sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS