16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIonuţ Stancu şi Branko Radovanovic, în atenţia pandurilor

Ionuţ Stancu şi Branko Radovanovic, în atenţia pandurilor

Pandurii Târgu Jiu şi-a asigurat serviciile lui Adrian Nalaţi, care a semnat cu gruparea gorjeană un contract pe patru ani. Celălalt bistriţean, Cosmin Tilincă, se află încă în vacanţă, fiind aşteptat luni la Târgu Jiu pentru negocieri şi, eventual, pentru parafarea înţelegerii. Alt fotbalist care şi-ar dori să îmbrace tricoul alb-albastru al gorjenilor este sârbul Branko Radovanovic de la UTA Arad.
Atacantul cumpărat de arădeni contra sumei de 400.000 de euro de la Wisla Cracovia a avut ghionionul de a suferi o dublă accidentare: fractură de peroneu şi ruptură de ligamente la gleznă, la meciul cu Oţelul Galaţi din tur. Radovanovic a fost operat la Bologna şi la Belgrad, s-a recuperat în Muntenegru, iar acum este apt medical. UTA intenţionează să-şi recupereze investiţia făcută în fotbalistul care a evoluat în patru jocuri şi a marcat un gol, preţul fiind considerat prea mare de către oficialii clubului Pandurii.
Se pare că fundaşul Rapidului, Ionuţ Stancu, pe care antrenorul Eugen Neagoe şi-l doreşte insistent la Pandurii, şi-a dat acordul să vină la Târgu Jiu, însă gorjenii sunt nemulţumiţi de preţul ridicat cerut de club, 500.000 de euro, aceştia fiind dispuşi să ofere doar 250.000 de euro pentru achiziţionarea lui Stancu.

Condescu îi oferă 100.000 de dolari lui Iordache

Mijlocaşul Ilie Iordache, aflat sub contract cu Dinamo Bucureşti, este obligat să se prezinte la reunirea „câinilor roşii“, fiind ameninţat cu suspendarea în cazul unui refuz. Iordache ar prefera să continue la Pandurii Târgu Jiu, unde preşedintele Marin Condescu îi oferă un contract de 100.000 de dolari pe an, spre deosebire de Dinamo, unde fotbalistul încasează doar 18.000 de dolari. „Am un salariu prea mic şi nu îmi convine să joc la Dinamo. Cei de la Pandurii îmi dau mai mulţi bani şi mai sunt şi titular. Am multe oferte, să văd dacă mă cumpără cineva şi voi merge acolo. Nu îmi place deloc cum sunt tratat de Dinamo“, a spus Iordache, pe site-ul onlinesport.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS