30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta s-a impus la Timişoara

FC Drobeta s-a impus la Timişoara

CFR Timişoara  – FC Drobeta  0-5
Stadion „CFR“
, spectatori: 200.
Au marcat: Crişan ’12, Jenaru ’52, ’61, ’79, Ad. Stoica (90+2).
CFR Timişoara: Geloca – Dreşca, Goşa, Purda, Aldana – Dudaş, Neagoie, C. Străuţ, Stan – Negru, Pecarov. Antrenor: Gheorghe Chimiuc.
FC Drobeta: Hîrşu – Poenaru, Amzucu, A. Dicu, Trofin – Crişan, Moutinho, Ignat, Epure – Ed. Stoica, Ivan (’46, Jenaru). Antrenor: Marian Bucurescu.
Au arbitrat: C. Danşa – I. Onicaş, M. Nicoară.

Deplasarea de la Timişoara a fost de bun augur pentru elevii lui Marian Bucurescu, antrenor care, aşa cum a promis, a început partida cu jucători care nu au evoluat constant până acum. Corecţia administrată gazdelor a venit ca urmare a unui joc cu o apărare perfectă şi cu contraatacuri tăioase, în care severinenii nu au mai ratat ca în alte partide. Şi la meciul de la Timişoara s-a dovedit că schimbarea efectuată a fost inspirată, fiindcă Jenaru, intrat în repriza secundă, a reuşit o „triplă“, care alături de golurile lui Crişan şi Stoica, ambii aflaţi la primele reuşite au consimţit scorul final: 0-5. După acest joc, severinenii au urcat pe locul cinci în clasament şi urmează partida de pe teren propriu cu Mureşul Deva, echipă clasată pe poziţia a şasea. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS