26.7 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi pentru podium

Derbi pentru podium

Alba Iulia – CSM Vâlcea
Stadion „Cetate“
, astăzi, ora 14.30 (Naţional TV).
Formaţii probabile
Unirea:
Rotaru – Oroian, Goia, Poverlovici, Bucurică – Foro, Dâlbea, Delagea, Oprea – Gâldean, Costea. Antrenor: Aurel Şunda.
CSM: Tsyhalka – Pasăre, Vişa, Dandea, Grădinar – Voicu, Labun, Dedu, Vlăduţi – Vidakovic, Robson. Antrenor: Dumitru Teleşpan.
Vor arbitra: Ov. Haţegan – F. Mocanu, E. Cristea.

Ieşită din cursa pentru promovarea în primul eşalon, CSM Vâlcea mai poate spera doar să termine acest sezon pe poziţia a treia a clasamentului, ca şi la finalul campionatului trecut. Elevii lui Mitică Teleşpan şi Cristi Lazăr au un avans de două puncte faţă de adversara de astăzi, Unirea Alba Iulia, formaţie care a reuşit o serie de şapte succese consecutive. De partea cealaltă, oltenii vin după un insucces pe propriul teren, cu Jiul Petroşani, dar se descurcă mai bine în deplasare, cel puţin în acest retur. Antrenorul grupării din Zăvoi va face, probabil, destule schimbări în formula de start, urmând să mizeze în atac pe cuplul Vidakovic – Robson şi, între buturi, pe Tsyhalka. Printre titulari ar putea reveni internaţionalul de tineret, Alex Vlăduţi.
Oficialii echipei vâlcene îşi fac de acum calcule pentru viitoarea formulă de tehnicieni, cu care să atace promovarea în ediţia de campionat 2008-2009. Chiar dacă nu este oficial, se pare că Aurel Şunda, antrenorul de la Unirea Alba Iulia, este cap de listă, iar oltenii vor negocia cu el imediat după terminarea campionatului. În privinţa partidei contra CSM, Şunda a declarat: „Noi vrem să continuăm şirul prestaţiilor pozitive şi să ne impunem. Ne aşteaptă un meci dificil, în care adversarii vor căuta reabilitarea în urma unui parcurs nereuşit din ultimele dispute“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS