23.4 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024

Meciul orgoliilor

CSM Vâlcea – Jiul Petroşani
Stadion „Municipal“
, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
CSM:
Tsyhalka – Pasăre, Vişa, Florea, Grădinar – Voicu, Labun, Dedu, Vlăduţi – Vidakovic, Robson. Antrenor: Dumitru Teleşpan.
Jiul: Olteanu – Stancu, Dinu, Pintilii, Matei – Bădoiu, Drăghici, M. Gheorghe, Boboc – Tismănaru, Apetrei. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
Vor arbitra: R. Pop – Fl. Hâncă, P. Iugulescu.

CSM Vâlcea şi Jiul Petroşani se vor afla astăzi faţă în faţă pe stadionul „Municipal“, din Zăvoi, într-un adevărat derbi al suferinţei. Ambele formaţii au avut ca obiectiv promovarea, dar mai mult ca sigur sezonul viitor le va găsi tot în Liga a II-a. Dacă vâlcenii mai au şanse, CSM fiind la şapte puncte distanţă de Gaz Metan Mediaş, „minerii“ nu mai pot spera la mare lucru de pe locul şapte al clasamentului. Chiar şi în aceste condiţii, partida se anunţă foarte disputată, mai ales că elevii lui Mitică Teleşpan vor să-şi ia revanşa după înfrângerea din turul campionatului, scor 2-0. Chiar dacă oficialii de la CSM au declarat că nu mai speră la accederea în primul eşalon, Florin Verigeanu şi compania aşteaptă ca Minerul Lupeni să-şi ţină promisiunea şi să facă un meci mare la Mediaş, mai ales că Gaz Metan nu trece printr-o perioadă tocmai fericită după înfrângerea de la Oradea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS