22.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSpectacol pe Emirates

Spectacol pe Emirates

Arsenal şi Liverpool au remizat la Londra pe „Fly Emirates“, scor 1-1, în derbiul englezesc al sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. După ce a ratat trei ocazii în tot atâtea minute, Arsenal a deschis scorul prin Adebayor, care a fructificat o centrare a lui Van Persie de pe partea dreaptă (’23).
„Cormoranii“ nu au întârziat însă să riposteze, Kuyt egalând situaţia de pe tabelă trei minute mai târziu, la o pătrundere frontală în careu a căpitanului Steven Gerrard, finalizată simplu de olandez.
„Cormoranii“ au început bine repriza a doua, iar Kuyt a fost la un pas de gol, şutul său din interiorul careului fiind reţinut greu de Almunia. Walcott a fost şi el aproape de a trimite mingea în plasă, în minutul 55, cu un şut din afara careului.
Zece minute mai târziu, arbitrul olandez al întâlnirii nu a acordat penalti când Kuyt l-a ţinut de tricou pe Hleb. Cu un sfert de oră înainte de final, Arsenal a fost aproape de gol, Bendtner respingând de pe linia porţii şutul lui Fabregas. După remiza de la Londra, ambele echipe par să aibă şanse egale de a ajunge în semifinale, calificarea urmând să se decidă marţi, pe „Anfield Road“ din Liverpool.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS