11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe şi Arrieta s-au ignorat

Neagoe şi Arrieta s-au ignorat

Cardoso şi Arrieta, ambii jucători din lotul Teixeira, au debutat şi sub comanda lui Eugen Neagoe în jocul cu Poli Iaşi, cel de-al doilea reuşind, după nouă minute de la intrarea pe gazon, un gol fabulos prin care Pandurii Târgu Jiu şi-a asigurat cele trei puncte în confruntarea cu Poli Iaşi. Imediat după ce a marcat, spaniolul s-a dus glonţ către banca de rezerve, pentru a-şi împărtăşi bucuria cu colegul său de cameră, Ibrahim Dossey, în timp ce Neagoe a tratat cu spatele meleul fericirii. „Geană“ a găsit şi după partidă câte ceva de reproşat lui Arrieta. „A intrat foarte bine în joc, a marcat, dar nu trebuia să se grăbească la faza a doua, când a lobat balonul. Putea marca şi al doilea gol“, a declarat Neagoe.
Acesta l-a lăudat, în schimb, pe Alexandru Piţurcă, ratangiul partidei. „Piţurcă este pe un drum bun, a crescut mult, dar, din păcate, la acest meci a dat din nou în bară, cum a făcut şi cu Ceahlăul. Însă cred că vor veni golurile şi pentru Piţurcă, dacă va menţine acest ritm. Este un jucător de valoare, chiar dacă la început nu a fost prea bine primit“, a mai spus Neagoe.
Avansul de trei puncte faţă de ocupanta primului loc retrogradabil luat de Pandurii după cea de a patra victorie consecutivă nu-i linişteşte pe elevii lui Eugen Neagoe. „Există încă emoţii pentru evitarea retrogradării. Ne dorim să fim cât mai sus în clasament şi o să luptăm să obţinem rezultate cât mai bune. Trebuie să demonstrăm pe teren că nu acesta este locul nostru. Eu nu o să fiu mulţumit niciodată, chiar dacă i-am felicitat după meci pe jucători. Vreau mai mult de la ei, pentru că ştiu că pot. Avem potenţial şi este păcat să nu muncim mai mult, să nu jucăm mai bine şi să nu câştigăm mai multe partide“, a încheiat tehnicianul pandurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII