27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportNaţionala de tineret a bătut Irlanda de Nord

Naţionala de tineret a bătut Irlanda de Nord

Naţionala de tineret a României, condusă de Emil Săndoi, a câştigat miercuri, la Belfast, cu
3-1, amicalul cu reprezentativa similară a Irlandei de Nord. Deac a deschis scorul pentru tricolori, în minutul 34, iar cu puţine secunde înainte de finalul primei reprize, Keşeru a înscris pentru 2-0. Stewart a redus din handicap pentru gazde, în minutul 65, însă, după doar cinci minute, Keşeru a realizat dubla şi a stabilit scorul final, 3-1.

Selecţionerul Emil Săndoi a început confruntarea cu următoarea formulă: Tătăruşanu – Ninu, Tudose, Mardare, Latovlevici – Torje, Ropotan, Cr. Tănase, Deac – Keşeru, Chiacu. Au mai evoluat: Pantilimon, Luchin, Scutaru, Liţu, L. Ganea, Bicfalvi şi Ad. Ionescu.

Într-un meci din grupa a 10-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2009, din care face parte şi România, Ţara Galilor a învins în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), reprezentativa similară a Bosniei Herţegovinei. În urma acestei victorii, Ţara Galilor a trecut pe primul loc în grupă, cu 15 puncte din şase jocuri, fiind urmată de România – 11 puncte (cinci meciuri), Franţa – 11 puncte (şase meciuri), Bosnia Herţegovina – trei puncte (şase meciuri) şi Malta – trei puncte (şapte meciuri). Următoarea partidă din grupa a 10-a se va disputa pe 20 august 2008, între Ţara Galilor şi România, fiind una dintre confruntările decisive pentru calificarea la turneul final. Echipele de pe primul loc din cele zece grupe şi cel mai bine clasate patru formaţii de pe locurile doi se vor califica pentru play-off. Cele şapte câştigătoare ale meciurilor din play-off vor merge la turneul final, care va avea loc în Suedia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS