12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSoluţii ofensive la Pandurii

Soluţii ofensive la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu şi-a recuperat „răniţii“, singurii indisponibili în prezent fiind Sergiu Mândrean şi Gabriel Zamfir, cei doi antrenându-se separat de restul lotului. Din această săptămână se pregăteşte sub comanda lui Neagoe şi atacantul Liviu Mihai, refăcut după ruptura parţială de ligamente colaterale suferită în cantonamentul din Portugalia. „Liviu Mihai a început deja pregătirea, dar încă resimte dureri. Sperăm ca în zilele următoare să fie şi el apt sută la sută. Am discutat cu jucătorul şi am ajuns la concluzia că trebuie să treacă peste tot ce a fost pentru că avem mare nevoie de el“, a declarat Eugen Neagoe.
Alt jucător a cărui absenţă îndelungată a fost regretată de „Geană“, Alexandru Păcurar, a revenit în jocul cu Steaua, după ce a suferit o serie de rupturi musculare consecutive. Păcurar s-a accidentat în partida cu Gloria Buzău din 31 august 2007 şi până la meciul cu Steaua a mai evoluat timp de o repriză cu „U“ Cluj, în prima etapă a returului.
„Păcurar a jucat cu Steaua, dar, din păcate, s-a văzut că nu este bine pus la punct cu pregătirea fizică. Îi lipsesc jocurile cu echipa pentru că, având acea accidentare, nu a putut să intre în ritmul celorlalţi. Dar în următoarele partide ne vom baza pe el“, a mai spus Neagoe.

Neagoe este în avantaj în duelul cu Fane Stoica

Stoica şi Neagoe, buni prieteni, s-au întâlnit ca adversari de două ori, când primul s-a aflat pe banca Universităţii Craiova şi a Gloriei Buzău, pandurii reuşind o remiză, 2-2 cu Ştiinţa în sezonul 2006-2007, şi o victorie, 3-0 cu buzoienii, în actual sezon. „Geană“ speră să-l învingă şi de această dată pe amicul său Ştefan Stoica, Pandurii Târgu Jiu având nevoie disperată de cele trei puncte puse în joc la Buzău. „Stoica nu a reuşit să mă bată niciodată până acum, nici cu Craiova, nici cu Buzău. Şi sper să păstrăm tradiţia şi să nu reuşească nici de această dată“, a afirmat Eugen Neagoe. Gloria Buzău s-a despărţit marţi seară de doi jucători de bază, Claudiu Ionescu şi Valentin Ioviţă, cei doi fiind anunţaţi de Fane Stoica să-şi caute alte echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS