5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIon Marin este sigur de victoria Farului

Ion Marin este sigur de victoria Farului

Noul antrenor al „marinarilor“ pretinde că acel 4-0 din prima etapă a campionatului a fost unul „mincinos“ şi apoi ar fi făcut rău Universităţii.

– Revenirea dumneavoastră la Farul, echipă aflată în naufragiu la sfârşitul turului, este un fel de provocare pentru antrenorul Ion Marin?
– Este, într-adevăr, o provocare, dar şi o obligaţie morală faţă de clubul Farul.
– Speraţi în salvarea de la retrogradare a „marinarilor“?
– Bineînţeles!
– Aţi redebutat pe banca tehnică a Farului cu un semieşec acasă, 1-1 cu Timişoara, iar acum veţi avea meciuri cu două echipe cu foame de puncte, Craiova (sâmbătă) şi Steaua (etapa viitoare). Ce ziceţi de derbiul suferinţei, meciul cu Universitatea?
– Din punctul de vedere al lui Ion Marin, derbiul suferinţei de sâmbătă de la Constanţa nu poate avea decât un singur pronostic: 1!
– Pe ce vă bazaţi?
– Pe mai multe… În primul rând, jucăm acasă, apoi mă bazez pe dorinţa băieţilor mei de a acumula cele trei puncte ale meciului, foarte importante pentru Farul. Contabilizarea acestor trei puncte ale disputei cu Universitatea ne-ar menţine pe o linie care ne dă şansa salvării de la retrogradare.

„Jocul Craiovei este în creştere“

– Aţi urmărit meciul din prima etapă, Universitatea – Farul 4-0…
– Da, am fost în tribunele stadionului „Ion Oblemenco“ la acea partidă din prima etapă a campionatului şi pretind că atunci a fost un scor mincinos! Totodată, acel 4-0 a făcut mai mult rău decât bine Craiovei…
– Adică?
– Entuziasmul oltenilor, care s-a declanşat după acel meci, nu s-a bazat pe realitate.
– Cum comentaţi ultimele evoluţii ale Universităţii?
– În creştere… Cel puţin în meciul de la Piatra Neamţ, îndeosebi în finalul partidei, Craiova a avut jocul în mână, dar, din păcate, nu a putut să egaleze. Nu comentez arbitrajul de la Piatra Neamţ, cum nu-l comentez nici pe cel al echipei mele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

35 COMENTARII