10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu a dat o pasă de gol

Chivu a dat o pasă de gol

Cristi Chivu a jucat pe toată durata partidei pe care echipa sa, Inter, a câştigat-o pe teren propriu, cu 3-0, în faţa turcilor de la Fenerbahce. Antrenorul gazdelor, Roberto Mancini, l-a folosit pe internaţionalul român pe postul de mijlocaş la închidere, jucătorul achitându-se bine de sarcini. În prima repriză, cele mai mari ocazii ale „nerazzurrilor“ au fost ratate de Ibrahimovic, Cruz şi Chivu, care s-a implicat de câteva ori în acţiunile ofensive ale Interului. În minutul 55, italienii au deschis scorul prin atacantul argentinian Julio Cruz, iar la golul de 2-0 din minutul 66, Chivu i-a pasat decisiv suedezului Ibrahimovic. În ultimul minut de joc, Jimenez a închis tabela.
Inter a obţinut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor în urma victoriei înregistrate în faţa lui Fenerbahce. După meciul de pe „Giuseppe Meazza“, Inter l-a lăudat pe Chivu pentru jocul său: „A fost pentru prima oară când Chivu a jucat ca mijlocaş la închidere, dar mi-a plăcut. Îi trebuie ceva timp pentru a învăţa toate mecanismele acestui post“.
Chivu a fost notat cu 6,5 de site-ul goal.com, care scrie că fundaşul român l-a blocat foarte bine pe Alex, unul dintre cei mai periculoşi jucători ai turcilor. „Mancini a surprins trimiţându-l pe Chivu pe teren, ca mijlocaş de închidere, şi românul a reuşit să limiteze spaţiile şi, mai mult, a centrat la golul doi, marcat de Ibrahimovici“, a scris goal.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU