10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCET Govora este prinsă în corzi

CET Govora este prinsă în corzi

Cu toate că s-a investit destul de mult la echipă, rezultatele nu sunt tocmai bune, motiv pentru care antrenorii şi conducerea vâlceană caută soluţii de redresare.

Doar cinci victorii şi-au trecut în cont Luiza Voinea şi compania în actuala stagiune. Chiar dacă nu au trecut decât şapte etape, victoriile obţinute de echipa olteană au venit doar în faţa unor adversare fără valoare. În momentul în care au întâlnit echipe cu pretenţii, elevele lui Mihai Toma nu mai făcut faţă şi au pierdut.
Tehnicianul grupării vâlcene, Mihai Toma, este nemulţumit de evoluţia elevelor sale, mai ales că îşi pusese speranţe mari în cele patru nou-venite. Din păcate, Luiza Voinea, Raluca Ungureanu, Florina Diaconu şi Carmen Bagiu nu şi-au confirmat valoarea.
„Nu suntem încă o echipă constantă. Nu ştiu ce le lipseşte, pentru că am încercat să oferim toate condiţiile de care au nevoie pentru a se face performanţă. Am anunţat la începutul sezonului că anul acesta luptăm pentru titlu. Obiectivul rămâne în picioare, însă în cazul în care nu ne revenim rapid ne va fi foarte greu să-l putem realiza. Sincer, sunt dezamăgit de evoluţia unor jucătoare pe seama cărora s-a făcut tam-tam. Nu spun că nu au valoare, dar trebuie să se concentreze mai mult în timpul jocului. Nu putem să facem performanţă doar dacă învingem echipele mici, iar în jocurile împotriva unor echipe precum Cluj sau Alexandria să nu facem mare lucru“, a punctat Mihai Toma, vizibil afectat de nereuşitele echipei sale.

Nici conducerea nu-i fericită

Conducerea echipei clubului CET Govora este la fel de nemulţumită ca şi antrenorul echipei. Preşedintele Dorin Vlad a afirmat că până la meciul cu Arad, care va avea loc sâmbătă, oficialii grupării oltene se vor întâlni şi vor discuta problemele de la echipă.
„Nu ştiu ce se întâmplă cu echipa în acest moment, de aceea am hotărât că este nevoie de această şedinţă pentru a vedea care sunt lipsurile sau ce măsuri trebuie luate. Ne-am pus mari speranţe în acest campionat şi sperăm să nu dezamăgim. Sperăm ca jucătoarele, şi cele noi, dar şi cele vechi, să-şi revină rapid. Eu, unul, cred că nu aceasta este valoarea lor“, a afirmat plin de optimism preşedintele Vlad.
În etapa a opta, care va avea loc sâmbătă, Raluca Ungureanu şi compania au şansa de a demonstra că aceia care le-au adus la Râmnicu Vâlcea nu s-au înşelat în privinţa valorii lor. În cazul în care CET va reuşi victoria la Arad, campionatul va fi relansat. În acest moment, ICIM Arad este singura echipă din campionat care nu are nici o înfrângere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS