18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGata cu prieteniile la Pandurii!

Gata cu prieteniile la Pandurii!

Staff-ul tehnic al gorjenilor nu va mai tolera greşelile fotbaliştilor, anunţând că, de acum înainte, relaţiile cu jucătorii vor fi profesionale şi nu bazate pe prietenii ca până acum.

Dacă până nu demult antrenorii echipei Pandurii propovăduiau prietenia cu jucătorii, rezultatele negative din ultimul timp ale grupării gorjene au schimbat radical relaţiile dintre părţi. „Geană“ şi-a dat seama că apropierea prea mare de elevii săi dăunează rezultatelor, iar de acum înainte relaţia cu jucătorii va fi strict profesională. Pe principiul „cine greşeşte plăteşte“, antrenorul Eugen Neagoe i-a sancţionat pe Guso, Rus şi Stângă pentru gafele lor, care au dus la pierderea unor puncte importante, numai ultimul fiind „graţiat“ şi reprimit printre titulari.
„Lucrurile o să se pună la punct pentru că nu mai e cazul să ascundem pe unul sau pe altul. Toată lumea care greşeşte plăteşte, pentru că se răsfrânge apoi asupra antrenorului. Faptul că Guso a greşit şi a plătit, Rus şi Stângă la fel este normal. Şi Neagoe a gândit bine. De ce să bage jucători care să creeze suspiciuni? De acum, va fi o relaţie antrenori-jucători clară din start, toată lumea va merge într-o direcţie. Până acum, antrenorii au fost prea buni prieteni cu jucătorii. Am vrut să-i ţinem pe toţi sub aripa noastră, să-i ocrotim şi de presă şi am greşit. Acum, gata! Va fi o relaţie strict profesională cu jucătorii pentru că toţi antrenorii care au avut o astfel de relaţie au avut de câştigat“, a dezvăluit secundul Vali David noua „politică“ de la Pandurii.
David le cere jucătorilor să-şi demonstreze ataşamentul faţă de Neagoe pe teren şi nu prin vorbe. „Am încercat cu prietenia, dar nu s-a putut. Dacă înţelegeau lucrul acesta trebuia să moară în teren pentru antrenor. Ei să insiste pe teren să rămână Neagoe, nu în afara lui. Pe Neagoe nu-l ţii la echipă decât dacă faci puncte multe“, a mai spus David. Reacţia acestuia vine după ce căpitanul Florin Stângă afirmase că jucătorii l-au rugat pe „Geană“ să nu demisioneze de la Pandurii.

Sunt bune şi remizele

Deşi Pandurii Târgu Jiu nu a mai câştigat de unsprezece etape, preşedintele Marin Condescu îi invită pe cei nemulţumiţi să aprecieze cele trei remize obţinute de echipa lui Neagoe în ultimele deplasări. „Suntem la trei deplasări fără înfrângere, aceasta este partea plină a paharului. Suntem la un sigur punct de prima echipă aflată deasupra liniei, iar o victorie ne poate duce pe locul 11. Înainte, când luam bătaie şi nu obţineam egaluri, spuneam «Doamne, măcar de făceam egaluri, că erau şapte puncte». Acum facem egal cu Steaua, egal cu UTA şi nu suntem mulţumiţi. Steaua a bătut pe Dinamo, iar Rapidul nu a avut puterea de a reveni de la 0-1 cu UTA, pe când noi am revenit de la 0-3', a spus Condescu.
Acesta este convins că luna decembrie va deveni luna victoriilor pentru Pandurii, care va obţine maximum posibil din întâlnirile cu Gloria Bistriţa şi „U“ Cluj. „Vor veni şi victoriile. Şi cu Bistriţa, şi cu Clujul, şi în cupă, şi în campionat. Vom obţine un rezultat bun şi la Galaţi“, anticipează Condescu.
Pandurii s-a despărţit ieri de portarul Adnan Guso, bosniacul reziliindu-şi contractul de comun acord cu clubul, fără a avea vreo pretenţie materială. Guso a plecat în ţara natală, precizând că o lună va sta liniştit, departe de fotbal. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS