20 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie cu orice preţ

Victorie cu orice preţ

Liga a II-a

CSM Vâlcea 
Liberty Oradea
Stadionul din Zăvoi, sâmbătă, ora 11.00 (Sport.ro).
Formaţii probabile:
CSM:
Râmniceanu – Pasăre, Chirciu, Vişa, Lungan – Ekwalla, Melcea, Sg. Popescu, Onofrei – Vidakovic, Boroiban. Antrenor: Marian Bondrea.
Liberty: Amamoo – Lazăr Pal, Ibric, Lipă, Coca – Chiş, Teodorescu, Rus, Iambor – Petrescu, Bud. Antrenor: Tibor Selybeş.
Vor arbitra: V. Stănişteanu – S. Slabu, V. Marinescu.

CSM joacă pe propriul teren cu Liberty Oradea şi nu mai are voie să facă paşi greşiţi pentru a rămâne în cursa pentru promovare.

Fotbaliştii de la CSM Vâlcea încep meciul de sâmbătă, cu Liberty Salonta, cu un moral excelent, după cele trei puncte cucerite în deplasarea de la Deva, contra uneia dintre contracandidatele la promovare, Mureşul. Elevii lui Marian Bondrea au revenit pe una din cele două poziţii promovante, dar nu mai au voie să facă paşi greşiţi, în special pe propriul teren. Oaspeţii sunt pe poziţia a cincea a clasamentului, cu 26 de puncte, şi vin la Vâlcea decişi să nu piardă, un eventual succes aruncându-i şi pe ei în lupta pentru Liga I. De altfel, Liberty nu ar fi la prima promovare, acum doi ani cedând locul celor de la UTA, apoi fiind retrogradaţi în Liga a III-a, unde le-au luat locul arădenilor. 

Bondrea: „Va fi greu!“

Antrenorul CSM, Marian Bondrea, a spus că victoria cu orădenii este foarte importantă, în special pentru moralul fotbaliştilor: „Succesul nostru de la Deva nu va însemna mare lucru dacă nu vom câştiga cele trei puncte cu Liberty. Avem un moral bun şi va trebui să fim atenţi, să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut în partida cu CFR Timişoara“. Tehnicianul vâlcenilor nu se va putea baza pe Marinel Stanca şi Ionuţ Cilean, în timp ce în privinţa tutularizării sârbului Nemanja Vidakovic, decizia va fi luată în ultimul moment.

Buni în apărare

Gruparea oaspete, Liberty Oradea, are un joc foarte bun de apărare, în special în deplasări, dovadă fiind cele şapte goluri primite până în acest campionat. Mai mult ca sigur şi în Zăvoi orădenii vor alege să se apere pe două linii şi să-şi încerce norocul pe contraatac. Arma secretă a fostului internaţional Tibor Selymeş este chiar un vâlcean, Mihai Deaconescu, fost component al formaţiei FC Oltchim, care de regulă intră pe finalurile partidelor şi reuşeşte să înscrie.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS