20.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAtalanta se dezice de propriii fani

Atalanta se dezice de propriii fani

Jucătorii şi antrenorul echipei italiene de fotbal Atalanta Bergamo au publicat un comunicat în care şi-au exprimat dezaprobarea faţă de suporterii ultras care îi susţin din peluză, catalogându-i drept „delincvenţi“. Acest comunicat a fost dat publicităţii după incidentele provocate de aceştia în stadion, la meciul cu Milan din campionat, când au făcut tot posibilul ca partida să fie întreruptă ca urmare a decesului unui suporter al formaţiei Lazio, ucis de un poliţist.
„Pe aceşti delincvenţi  nu-i mai dorim nici la meciuri, nici la antrenamente. Noi avem nevoie de susţinerea şi afecţiunea suporterilor care ştiu ce înseamnă sportivitatea. Ne manifestăm dezaprobarea faţă de această minoritate a suporterilor noştri“, se arată în comunicatul echipei Atalanta.
Şi preşedintele grupării din Bergamo a fost de aceeaşi părere cu jucătorii. „Există oameni pe care nu vreau să-i mai văd la stadion. Sunt pregătit să închid peluza dacă este necesar. Şi nu voi mai vinde bilete nici pentru suporterii echipelor adverse, ca să evităm incidentele. Sper ca suporterii violenţi să ajungă acolo unde le este locul, adică la puşcărie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS