18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii umblă la imagine

Vâlcenii umblă la imagine

Începând de astăzi, CSM Vâlcea va susţine o campanie de promovare în liceele din localitate. Prima instituţie vizitată de elevii lui Marian Bondrea va fi Grupul Şcolar „Henri Coandă“, Vidakovic şi compania urmând să joace, începând de la ora 12.30, o partidă demonstrativă în compania formaţiei liceului. Gruparea din Zăvoi se va prezenta cu un lot de zece fotbalişti, din care nu vor lipsi vedetele Cercel, Cumpănaşu, Râmniceanu şi Boroiban. Interesant este că unul dintre actualii jucători ai CSM-ului, Iosif Melcea, a făcut liceul chiar la „Henri Coandă“.

Stanca şi Vidakovic, uşor accidentaţi

Fotbaliştii de la CSM suferă după semieşecul de pe teren propriu contra timişorenilor de la CSM, scor 2-2, şi pregătesc intens derbiul de la Timişoara, din runda viitoare. Oficialii din Zăvoi nu înţeleg însă cum de meciul din Ardeal nu va fi televizat, în condiţiile în care se vor afla faţă în faţă formaţiile de pe locurile doi, respectiv trei. „Ne-au televizat cu echipe din subsolul sau de la mijlocul clasamentului, iar acum nu. Când e meci la Vâlcea ne asaltează, când avem în deplasare, nu mai suntem în centrul atenţiei“, a afirmat directorul sportiv al vâlcenilor, Jean Turmacu.
Marinel Stanca şi Nemanja Vidakovic sunt uşor accidentaţi, dar vor intra în lotul care se va deplasa la Deva şi sunt mari şanse să fie refăcuţi până la ora partidei cu Mureşul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS