18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSponsor de patru miliarde la Vâlcea

Sponsor de patru miliarde la Vâlcea

Firma RDS.Tel a parafat ieri înţelegerea cu gruparea din Zăvoi şi este dispusă să mărească suma contractului dacă elevii lui Marian Bondrea vor promova.

Oficialii grupării CSM Vâlcea au parafat ieri contractul de sponsorizare cu firma de telefonie şi internet RDS.Tel, care îşi va pune emblema pe mâneca stângă a tricourilor fotbaliştilor antrenaţi de Marian Bondrea. Valoarea contractului este de patru miliarde de lei vechi pentru două sezoane, dar ea ar putea fi modificată în funcţie de parcursul echipei din acest campionat. „Cred că Vâlcea merită să aibă o formaţie de fotbal în primul eşalon. S-au făcut investiţii masive la baza sportivă şi la club şi ar fi păcat să nu promovăm. În cazul în care CSM va ajunge în primul eşalon, cu siguranţă vom da mai mulţi bani şi contractul va fi renegociat“, a spus Cristian Mihăilescu, branch manager la firma care a devenit sponsor în Zăvoi. „Faptul că am ajuns pe primul loc şi că avem şanse reale de a promova atrage noi sponsori la echipă. Sper să vină cât mai mulţi pentru că avem nevoie de ei. Sunt nemulţumit de consiliul judeţean, care de mai bine de doi ani ne spune că ne va ajuta. Ne-au promis 500 de milioane de lei vechi, dar nu au ajuns nici până acum în contul clubului“, a declarat directorul general de la CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Verigeanu.
În acest campionat, formaţia olteană a cheltuit şase miliarde de lei vechi, incluzând campania de transferuri, primele, salariile şi ratele contractuale ale fotbaliştilor.

Oltchim – da, Neţoiu – nu

Conducătorii CSM-ului spun că un investitor gen Gigi Neţoiu nu îşi poate găsi locul la Vâlcea. „Echipa este a oraşului. Nu suntem dispuşi să dăm mai mult de 49 la sută din acţiuni, aşa că un om de afaceri gen Gigi Neţoiu nu ar putea ajunge în Zăvoi. Dacă, de exemplu, SC Oltchim ar fi interesată de achiziţionarea pachetului majoritar al acţiunilor, altfel        s-ar pune problema, pentru că noi am fi siguri că formaţia ar rămâne a oraşului“, a declarat Verigeanu.

Vidakovic, Râmniceanu şi Zoicaş, doar până în vară

Cei trei fotbalişti aduşi de la Pandurii Târgu Jiu, Nemanja Vidakovic, Mihai Râmniceanu şi Lucian Zoicaş, sunt împrumutaţi până în vară la gruparea din Zăvoi, care va trebui să renegocieze cu Condescu şi compania. Cât îi priveşte pe cei trei veniţi de la FC Caracal, Laurenţiu Boroiban, Mihai Pasăre şi Sergiu Popescu, conducerea vâlceană este decisă să-i transfere definitiv. „Nu ştim exact ce sumă vom plăti pentru cei trei de la Caracal, cert este că-i dorim definitiv, pentru că au confirmat aşteptările noastre“, a afirmat preşedintele grupării vâlcene, Alin Trandafir.

Probleme cu terenul de antrenament

„Principalul“ vâlcenilor, Marian Bondrea, este nemulţumit că trebuie să facă antrenamentele pe terenul al doilea din Zăvoi, care are gazon artificial. „Una este să te antrenezi pe iarbă, alta pe sintetic. Nu avem soluţii, cel puţin deocamdată. Nu am fost lăsaţi să mergem pe terenul mare pentru că a plouat mult şi se strică gazonul. Asta este, ne descurcăm cum putem“, a spus „Profesorul“.
Cât priveşte parcursul formaţiei în ultima perioadă, antrenorul craiovean crede că echipa este pe drumul cel bun: „Nu ştiu dacă este corectă clasarea noastră pe primul loc după 12 etape. Oricum, nu trebuie să ne hazardăm în pronosticuri despre şansele de promovare şi să ne dăm cu părerea asupra adversarelor cele mai periculoase. Deocamdată, ne uităm numai în propria ogradă şi încercăm să ne îmbunătăţim jocul de la etapă la etapă. Formaţia a început uşor, uşor să se sudeze şi rezultatele au venit ca o consecinţă a
prestaţiilor ascendente ale băieţilor“.
Marian Bondrea a avut cuvinte de laudă la adresa juniorului Râmniceanu, titular între buturi, şi crede că postul deficitar rămâne cel de coordonator: „Râmniceanu şi-a făcut datoria. Ştiu că mulţi strâmbau din nas când declaram că voi juca în poartă cu un junior. Mai puţin mă stresează ce spun unii sau alţii. Sunt mai multe probleme pe diferite posturi, dar nu este acum momentul să le discutăm, doar suntem pe primul loc. Recunosc însă, la capitolul coordonatori încă suferim cel mai tare“.
CSM Râmnicu Vâlcea va putea ataca partida de sâmbătă cu CFR Timişoara cu întreg lotul de jucători. Căpitanul Ionuţ Cercel şi fundaşul Marinel Stanca s-au antrenat normal în această săptămână şi vor fi apţi de joc în etapa a 13-a. În plus, gruparea din Zăvoi nu are jucători suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU