19.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCassano s-a autoînlocuit

Cassano s-a autoînlocuit

Atacantul Antonio Cassano a părăsit terenul la meciul pe care echipa sa, Sampdoria Genova,        l-a disputat duminică, în compania formaţiei Catania, obligându-l pe tehnicianul Walter Mazzari să-l înlocuiască.
În minutul 38 al meciului, spre surpriza generală, Cassano, văzând că arbitrul nu a acordat un fault în favoarea sa, a protestat şi apoi a părăsit terenul fără ca aparent să fi avut vreo problemă fizică. Tehnicianul Walter Mazzari nu a avut altă soluţie decât să-l înlocuiască pe Cassano, trimiţându-l în teren pe Paolo Sammarco. La pauza meciului pierdut de Sampdoria, cu scorul de 0-2, preşedintele grupării genoveze, Riccardo Garrone, a precizat că Antonio Cassano a părăsit terenul din cauza unei întinderi musculare, după ce a suferit mai multe lovituri. „Nu există nici o problemă“, a adăugat Ruccardo Garrone.
Totuşi, din imaginile televizate nu a reieşit că atacantul ar fi accidentat şi chiar unii dintre coechipierii săi, între care şi Vincenzo Montella, au încercat să-l convingă să rămână în teren.
„Nu înţeleg de ce se face atâta tevatură pentru decizia mea de a pleca direct la vestiare. În acel moment mi-a căzut cerul în cap, am fost distrus de problema musculară. Eram dezamăgit, aşa că m-am dus direct la vestiare“, a spus Cassano.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS