32.3 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportLungan vrea răzbunare pe terenul de joc

Lungan vrea răzbunare pe terenul de joc

Jiul Petroşani – CSM Vâlcea
Stadion
„Jiul“, mâine, ora 15.00.
Echipe probabile:
Jiul:
Olteanu – Bădoiu, Dinu, Pintilii, Stancu – Gheorghe, Drăghici, Boboc, Roiu – Câmpeanu, Apetri. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
CSM: Mindileac – Stanca, Vişa, Chirciu, Lungan – Melcea, Ekwalla, Pasăre,  Cercel – Vlăduţi, Vidakovic. Antrenor: Marian Bondrea.
Vor arbitra: C. Danşa – I. Onicaş, N. Megheşan.

Mâine, în direct la TV Sport, CSM Vâlcea va da cel de-al treilea test de maturitate din acest sezon. După ce au învins pe Gaz Metan Mediaş şi au pierdut la scor cu FC Piteşti, elevii lui Marian Bondrea se deplasează la Jiul Petroşani, unde şi-au propus să le treacă în cont minerilor prima înfrângere din acest sezon. „Profesorul“ a învăţat lecţia „duşului rece“ din Trivale şi va începe partida contra „ortacilor“ cu un portar experimentat, Mindileac. Singurul semn de întrebare este în linia mediană, acolo unde va fi folosit fie Cercel, fie Sergiu Popescu, primul fiind încă nerefăcut după o gripă puternică. De partea cealaltă, Jiul are la dispoziţie un lot experimentat, Pintilii sau Apetri fiind două exemple de fotbalişti „cu nume“.

Minerii sunt siguri de victorie

Oficialii gazdelor, prin vocea tehnicianului principal, Gheorghe Poenaru, au declarat că nu concep să nu câştige, chiar dacă vor avea în faţă lidera seriei a II-a. „Vine liderul la Petroşani, dar asta nu înseamnă că nu vom câştiga. Este un meci greu, pentru că vom avea în faţă un adversar care luptă pentru promovare. Chiar nu concep să nu câştigăm. Noi vrem să ne menţinem pe linia de până acum şi să rămânem neînvinşi“, a spus Poenaru, pe site-ul oficial al grupării din Valea Jiului.
De partea cealaltă, Marian Bondrea a fost rezervat în declaraţii: „Va fi greu, jucăm în faţa formaţiei fără înfrângere în acest campionat. Avem şansa noastră şi vom încerca să o fructificăm. Trebuie să nu mai facem greşelile de la Piteşti“. Conducerea din Zăvoi nu consideră necesar să mărească prima la victorie pentru disputa de la Petroşani. Jucătorii CSM-ului vor primi câte 15 milioane în cazul în care se vor întoarce cu toate cele trei puncte şi cinci milioane dacă vor reuşi o remiză.
Pentru fundaşul vâlcean, Mihai Lungan, partida de mâine are o semnificaţie aparte. Acum două luni, fotbalistul a fost bătut în vestiarul celor de la Jiul Petroşani pentru că a refuzat prelungirea contractului cu formaţia lui Alin Simota. Totuşi, elevul lui Marian Bondrea a spus că nu va avea mari emoţii: „Vreau să uit cât mai repede de acel episod. Partida cu Jiul este una ca toate celelalte şi sper să scoatem un rezultat bun. Acum sunt fotbalist la Vâlcea şi voi muri pe teren pentru CSM.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS