18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri de verificare pentru voleibalişti

Meciuri de verificare pentru voleibalişti

Echipele de volei ale Sport Club Municipal Universitatea Craiova au susţinut la sfârşitul săptămânii trecute meciuri de verificare. Fetele, pregătite de Adrian Cotoranu şi Puşa Dina, s-au deplasat la Cluj, unde au jucat trei meciuri în compania divizionarei A din localitate, Universitatea. Diferenţa de valoare s-a simţit imediat, oltencele pierzând toate partidele la acelaşi scor, 3-1. Important nu a fost scorul, pentru că antrenorul Cotoranu a experimentat noi formule de joc şi s-a edificat asupra ultimelor trei jucătoare venite la echipe. „Am făcut unele modificări pe posturi. Am schimbat principalul în secund. În plus, am verificat şi jucătoarele nou venite, Ioana Simovici (de la Bacău), Ana Udubaşa (de la Piteşti) şi Georgiana Toma (din Botoşani). Uşor, uşor, ne apropiem de o formă bună“, a precizat Cotoranu. Craiovencele au jucat doar cu formaţia clujeană, deoarece echipa din Târgu Mureş şi-a amânat prezenţa la turneu.
Amicalele cu Universitatea Cluj au fost primele susţinute de voleibalistele de la SCM – „U“ Craiova. Pentru această săptămână, antrenorul Adrian Cotoranu intenţionează să mai programeze un joc de verificare, fiind în discuţii cu echipele Rapid Bucureşti, IOR Bucureşti şi CSM CSS Sibiu.

Teleleu şi-a luxat două degete

Voleibaliştii craioveni au participat la un turneu în Bacău, alături de echipa locală şi formaţii din Galaţi şi Suceava. Elevii lui Dan Pascu au pierdut cu 3-1 primul meci, cu Bacău, dar s-au impus în următoarele două, cu Galaţi şi Suceava, la acelaşi scor, 3-2. Din nefericire, unul dintre jucătorii de la SCM – „U“, Teleleu, s-a accidentat chiar în primul joc. „Ridicătorul Teleleu şi-a luxat două degete şi a trebuit să-l schimb“, a explicat Pascu. Acesta a adăugat că echipa a mai evoluat, dar este nemulţumit în continuare de preluare. În ceea ce priveşte problema lipsei unui libero, antrenorul s-a resemnat şi va reprofila unul dintre jucătorii din lot pe acest post deficitar. La fel ca fetele, şi băieţii de la clubul din Bănie vor mai disputa cel puţin un amical până la debutul campionatului. Divizia A2, atât la masculin, cât şi la feminin, va debuta pe 22 septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU