23.4 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGaiţă vrea în Liga a II-a

Gaiţă vrea în Liga a II-a

După un sezon mai slab în Liga a III-a, care a culminat cu ratarea promovării, trupa lui Costel Gaiţă, FC Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi-a propus în noul campionat acelaşi obiectiv, accederea în eşalonul secund. Preşedintele Diculoiu s-a arătat foarte nemulţumit de sezonul trecut, iar acum vrea altceva de la echipă. Acelaşi lucru şi-l doreşte şi Gaiţă: „Orice antrenor cred că vrea să promoveze. Dacă în sezonul precedent nu am mers aşa cum şi-ar fi dorit conducerea, anul acesta cred că o să putem face mai mult. Totul va depinde de dorinţa jucătorilor de a demonstra că promovarea din vara anului trecut nu a fost o simplă întâmplare“.
FC Oltchim se va reuni pe 2 iulie, iar până pe 9 iulie echipa se va antrena pe propria bază sportivă. În aceeaşi perioadă se va decide, în mare parte, lotul pe care Costel Gaiţă se va baza pentru un nou sezon în Liga a III-a. Momentan, nici un jucător nu şi-a exprimat dorinţa de a părăsi gruparea „chimistă“, nici măcar golgheterul acesteia, Ionuţ Preda, jucător adus de Gaiţă de la Cozia Râmnicu Vâlcea, după ce ratase barajul de promovare în Liga a III-a. Tehnicianul vâlcean a văzut în tânărul fotbalist un posibil atacant pur sânge şi nu s-a înşelat. Chiar dacă Preda nu a jucat în toate cele 34 de etape, fiind accidentat, acesta a reuşit să marcheze 15 goluri, din cele 44 reuşite de FC Oltchim.
În clasamentul golgheterilor grupării oltene, pe locul secund s-a clasat un jucător-surpriză, Cosmin Şorega, care, deşi nu a prea fost folosit, a înscris aproape de fiecare dată când a fost trimis în teren. Ceilalţi marcatori de la FC Oltchim: Creangă – 5 goluri; Glăvan, Negrescu – 3; Marinescu, Pană, Tănase, Smedescu – 2; C. Popa, Căpătan – 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS