12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Olaru a confirmat

Doar Olaru a confirmat

După ce a învins-o pe americanca Neha Uberoi, numărul 250 în clasamentul WTA, Raluca Olaru a trecut şi de rusoaica Alla Kudryavtseva, cu scorul de 7-5, 6-4, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Fes, care poartă titulatura oficială de Grand Prix de SAR La Princesse Lalla Meryem. Olaru urmează să o întâlnească în optimile de finală pe americanca Vania King, favorita numărul şase a competiţiei, jucătoare care a trecut lejer în primul tur de marocana Bahia Mouhtassine, care a beneficiat de un wild-card, cu scorul de 6-0, 6-1.
Cealaltă participantă din România în competiţia de la Fes, Sorana Cârstea, şi-a încheiat aventura în Maroc după ce a pierdut, cu 2-6, 3-6, în faţa americancei Neha Uberoi, lucky-looser, jucătoare învinsă clar în calificări de Raluca Olaru.
Prezente la challengerul de la Zagreb, Mădălina Gojnea şi Monica Niculescu au părăsit întrecerea croată încă din primul tur, după înfrângeri în două seturi. Gojnea a fost întrecută de rusoaica Ekaterina Ivanova, cu scorul de 6-4, 6-3, iar Niculescu a cedat în faţa austriecei Yvonne Meusburger, cu scorul de 7-6, 6-0. Şi alte reprezentante ale României au fost eliminate la turneele futures din Europa: la Caserta (Italia – 10.000 de dolari), Oana-Elena Golimbioschi a fost învinsă cu 7-5, 6-2 de Dianne Hollands (Noua Zeelandă), iar la Michalovce (Slovacia – 10.000 de dolari), Antonia-Xenia Tout (nr. 3) a fost eliminată de Klaudia Boczova, cu sorul de 2-6, 7-6 (3), 6-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS