16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu ar putea reveni la Beşiktaş

Lucescu ar putea reveni la Beşiktaş

Mircea Lucescu, care ocupă banca tehnică a echipei ucrainene Şahtior Doneţk, este din nou în atenţia clubului Beşiktaş, care caută un nou antrenor, deoarece Jean Tigana va pleca la finalul sezonului din Turcia. Preşedintelui clubului „vulturilor“, Yildirim Demiroren, îi displace ideea aducerii unui antrenor turc, astfel că principala variantă este Lucescu, cel cu care Beşiktaş a câştigat campionatul în anul în care a sărbătorit centenarul. De altfel, Mircea Lucescu este prieten cu Demiroren şi pare că este tentat de o revenire la Beşiktaş. Alături de numele lui Lucescu, în culise este menţionat şi cel al tehnicianului Graeme Souness.
Mircea Lucescu a antrenat pe Beşiktaş Istanbul timp de două sezoane, în perioada 2002-2004, şi a înregistrat 44 de victorii, 15 rezultate de egalitate şi doar nouă înfrângeri în meciurile disputate de formaţia din Istanbul sub conducerea sa tehnică.
Presa turcă a scris, în decembrie 2006, că Lucescu a refuzat oferta de a prelua din iarnă conducerea tehnică a echipei Beşiktaş. Numele lui Lucescu a mai fost menţionat, în ultimii ani, în presa din Turcia, în legătură cu cluburile Fenerbahce, Galatasaray şi Trabzonspor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS