10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTripleta „Craiova Maxima“ in Cotroceni

Tripleta „Craiova Maxima“ in Cotroceni

Dupa cele 19 etape disputate, FC National este clasata pe ultimul loc din Liga I, motiv pentru care patronatul clubului din Cotroceni a apelat la serviciile experimentatului antrenor Sorin Cirtu in speranta salvarii echipei de la retrogradare. Staff-ul tehnic al gruparii din Parcul cu Platani cuprinde insa si alti doi tehnicieni olteni, componenti ai „Craiovei Maxima“, Mircea Irimescu (secund) si, de astazi, Silviu Lung (antrenor cu portarii). Cirtu mai are in subordine un secund, din Cotroceni, pe Bogdan Pana.


„Sorinaccio“ a spus: „Am acceptat oferta celor de la FC National, desi pentru aceasta echipa, aflata pe un loc retrogradabil acum, meciurile care au mai ramas sunt dificile, dar obiectivul – evitarea retrogradarii – nu este chiar imposibil. Eu cred ca se poate! Oarecum paradoxal, FC National nu are lot de acest loc, ci multi sunt jucatori cu nume in prima liga. Prima sarcina a mea ca antrenor, ca sa zic asa, este sa scot in evidenta calitatile individuale ale jucatorilor si sa le exploatez. Daca voi reusi asta, zic ca si rezultatele vor fi bune. In alta ordine de idei, sper ca FC National sa joace finala Cupei României si, de ce nu, chiar s-o câstigam! Asta insa depinde si de tragerea la sorti“.


In aceasta saptamâna, FC National se pregateste in Capitala, iar duminica lotul va pleca intr-un turneu de pregatire in Turcia, urmând ca la inceputul lunii februarie sa efectueze un turneu in Cipru. Silviu Lung, care va ajunge astazi in Cotroceni, a mai fost antrenor secund cu pregatirea portarilor la FC National, in 1995, Marian Bondrea fiind atunci principal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU