18.7 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii, gata de lupta

Juvetii, gata de lupta

Oltenii sunt pe ultima suta de metri in privinta pregatirii meciului de duminica de la Arad, confruntare pe care si-au propus sa o câstige.


Din cele doua antrenamente sustinute ieri de elevii lui Fane Stoica, primul având loc la ora 10.00, la cantonamentul din Lunca Jiului, cel de-al doilea de la ora 15.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, a reiesit faptul ca „lectiile“ sunt in prag de finalizare, iar „teza“ este asteptata cu mult optimism. Alb-albastrii au trecut cu bine peste exercitiile diversificate de alergare, care au ocupat foarte mult din timpul alocat pregatirii, peste circuite, miute si jocul-scoala ce a finalizat „reteta“ antrenorului craiovean. Cel mai important lucru este ca Saceanu si compania au raspuns bine la schemele de joc impuse de Fane Stoica, finalizate aproape de fiecare data cu gol de atacanti. Mersul bun al lucrurilor nu i-a schimbat insa „viziunea“ lui Fane Stoica in ceea ce priveste confruntarea cu UTA: „Bravo, baieti, asa va vreau si la meci. Nu ne va fi usor, dar putem sa câstigam detasat“, a spus „principalul“ Universitatii, incercând sa-si motiveze elevii.


Optimismul lui Fane Stoica a fost „molipsitor“, „victima“ fiind „vicele“ Stiintei, Silvian Cristescu, care a afirmat ca UTA nu este o formatie de care trebuie sa se teama Universitatea, pentru ca lucrurile decurg bine la echipa si absentele din lot vor fi suplinite cu brio de cei care vor beneficia de sansa oferita de „Mourinho“. „Batem la Arad, ca avem valoare si nu ne este frica de nimeni. Nu conteaza cine intra pe teren, vom câstiga“, a spus Cristescu, fiind aprobat si de Gheorghita Geolgau.


Florin Costea si-a reluat pregatirea


Accidentându-se in partida cu Farul, Florin Costea a fost trimis de oficialii Universitatii la Bucuresti pentru a afla cu exactitate gravitatea problemei cu care se confrunta. Dupa investigatiile facute, medicul Filipescu, cel care l-a operat si in vara trecuta, l-a trimis in Banie, considerând ca atacantul Stiintei este apt de munca, nefiind vorba despre o accidentare serioasa. Cu toate acestea, lui Costea i s-au prescris câteva zile de repaus, singurele exercitii fizice permise fiind in sala de forta, dar in nici un caz pentru membrul afectat. De ieri, Florin Costea si-a reluat pregatirile alaturi de colegi, insa medicul echipei, Claudiu Stamatescu, nu i-a permis sa ia parte si la miute, pentru a fi sigur ca recuperarea lui nu va compromisa. Ceilalti jucatori cu probleme au ramas in sala de forta de teama ca terenul greu le va crea probleme.


Programul de pregatire al Universitatii va mai cuprinde doar doua antrenamente pâna la meciul cu UTA Arad, unul astazi, când se va intra si in regim de cantonament, celalalt mâine, ambele dupa-amiaza. Delegatia alb-albastra va parasi Bania cu un charter inchiriat, la fel cum s-a procedat si la deplasarea de la Cluj, urmând sa innopteze la hotelul „Best Western Central“, din Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS