5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci decisiv pentru Steaua

Meci decisiv pentru Steaua

Steaua Bucuresti si Dinamo Kiev se vor lupta astazi, pe stadionul din bulevardul Ghencea, pentru pozitia a treia a Grupei G, care asigura accesul in 16-imile Cupei UEFA, primele doua locuri fiind deja adjudecate de Olympique Lyon si Real Madrid. In tur, pe 13 septembrie, la revenirea Stelei dupa zece ani in Champions League, „militarii“ au obtinut o victorie de senzatie, cu 4-1, la Kiev, din pacate pentru ei acesta ramânând si singurul succes.


Antrenorul stelistilor, Cosmin Olaroiu, a spus ca nu s-ar multumi cu o remiza in meciul cu Dinamo Kiev.


„Voi alege tactica potrivita pentru a câstiga. Am mai facut-o o data, la Kiev. Dinamo este o echipa buna la nivel european, fiecare jucator al ei poate produce pericol. Nu am avut trimisi la meciul cu Arsenal Kiev, din ultima etapa, pentru ca stim ce e in stare Dinamo. Am vizionat insa inregistrarea meciului, pentru a vedea care este starea jucatorilor ucraineni“, a spus tehnicianul stelist.


Olaroiu a afirmat ca Mirel Radoi isi imbunatateste forma si crede ca va fi capabil sa-si ajute echipa in partida de astazi. In schimb, capitanul Stelei a dezvaluit ca nu va fi titular in meciul cu ucrainenii.


„Sunt refacut. Dupa ultimele teste facute a reiesit ca sunt apt de joc. Cu toate acestea, in meciul cu Dinamo Kiev nu voi fi titular. Am nevoie de câteva meciuri pentru a ajunge la capacitate maxima“, a spus Radoi.


Cosmin Olaroiu nu-i va putea utiliza astazi pe fundasul Mihaita Nesu si pe atacantul Victoras Iacob, ambii fiind accidentati.


Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Anatoli Demianenko, a deplasat la Bucuresti un lot de 19 jucatori pentru meciul cu Steaua. Desi este in lot, mijlocasul Taras Mihalik are probleme de sanatate si este incert. Din diferite motive, la Bucuresti nu au venit jucatorii Serghei Rebrov, Karlos Korrea, Aleksandr Ribka, Serghei Fedorov, Goran Sablici, Vladislav Vasciuk, Ruslan Rotan si Milos Ninkovici.


Mijlocasul român al formatiei Dinamo Kiev, Florin Cernat, a spus ca echipa sa nu trebuie sa-i lase pe stelisti sa aiba posesia in meciul de astazi.


„Stelistii au fost mobilizati ca pentru cel mai important meci al vietii lor. Noi, cei de la Dinamo Kiev, am intrat in istoria antirecordurilor din Liga Campionilor, pierzând la diferenta mare atâtea meciuri. Nu trebuie sa le lasam posesia, altfel va fi foarte greu sa-i invingem. Sunt increzator, desi Steaua nu se va cantona in aparare. Cred asta, mai ales ca Mirel Radoi a devenit apt. El tine centrul terenului“, a spus Florin Cernat.


Fotbalistul român crede ca meciul de astazi este pentru Dinamo Kiev mai dificil decât cel din ultima etapa, când va intâlni pe Real Madrid.


„Cu Steaua va fi mai greu, cu Real Madrid, in ultima etapa, cred ca va mai simplu, vor veni cu a doua echipa“, a afirmat Cernat.


Liga Campionilor, etapa a 5-a


Grupa E: Steaua Bucuresti (România) – Dinamo Kiev (Ucraina), Real Madrid (Spania) – Olympique Lyon (Franta); Grupa F: Celtic Glasgow (Scotia) – Manchester United (Anglia), Benfica Portugalia (Portugalia) – FC Copenhaga (Danemarca); Grupa G: TSKA Moscova (Rusia) – FC Porto (Portugalia), Arsenal Londra (Anglia) – SV Hamburg (Germania); Grupa H: OSC Lille (Franta) – Anderlecht Bruxelles (Belgia), AEK Atena (Grecia) – AC Milan (Italia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU