21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Razvan Rat a fost titular

Doar Razvan Rat a fost titular

Dintre „stranierii“ români care puteau evolua miercuri seara in partidele din prima mansa a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, foarte putini au intrat pe gazon. Cei mai multi dintre fotbalistii români au fost rezerve, iar unii dintre ei nici macar nu au fost convocati pentru aceste partide.


In partida Sahtior Donetk (Ucraina) – Legia Varsovia (Polonia), scor 1-0, Razvan Rat a fost integralist la echipa gazda, care este pregatita de Mircea Lucescu, in timp ce Ciprian Marica a intrat pe teren in minutul 63, in locul lui Aghahowa.


Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia au privit din tribune partida pe care echipa lor, Dinamo Kiev (Ucraina), a câstigat-o in fata lui Fenerbahce Istanbul (Turcia), cu scorul de 3-1.


In meciul Slovan Liberec (Cehia) – Spartak Moscova (Rusia), scor 0-0, fundasul Adrian Iencsi a fost rezerva la echipa oaspete.


FC Copenhaga (Danemarca) a pierdut disputa de acasa cu Ajax Amsterdam (Olanda), scor 1-2, meci in care fundasul român al „lancierilor“, George Ogararu, a fost rezerva, in timp ce mijlocasul Nicolae Mitea nu a fost convocat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS