20 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAdversara Stelei si-a intarit ofensiva

Adversara Stelei si-a intarit ofensiva

Atacantul portughez Ricardo Sa Pinto a semnat un contract valabil pe un an cu formatia belgiana Standard Liege, viitoarea adversara a echipei Steaua Bucuresti in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Sa Pinto, care are 33 de ani, selectionat de 45 de ori in reprezentativa Portugaliei, a fost prezentat, luni, in cadrul unui antrenament al echipei Standard si va purta tricoul cu numarul 76.


La intrebarea „Ce te-a determinat sa semnezi cu Standard?“, lusitanul a raspuns: „Pe de o parte, posibilitatea de a participa in Liga Campionilor, iar pe de alta parte certitudinea de a juca alaturi de Sergio Conceicao, impreuna cu care am evoluat de multe ori in nationala Portugaliei“.


El a precizat ca a ales numarul 76 ca un omagiu pentru clubul Sporting Lisabona si suporterii sai, despre care are amintiri foarte placute.


Daca va trece de ND Gorica, Steaua Bucuresti va intâlni pe Standard Liege intr-o dubla mansa, pe 8/9 august, respectiv 22/23 august, câstigatoarea urmând sa acceada in grupele Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS