18.7 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportStartul in Serie A ar putea fi amânat

Startul in Serie A ar putea fi amânat

Presa peninsulara a informat ca alte doua echipe sunt pe cale sa fie implicate in scandalul Calciopoli.


Scandalul meciurilor trucate din Serie A pare sa nu se mai termine, periclitând atât participarea echipelor in cupele europene, cât si startul „squadrei azzura“ in preliminariile pentru CE 2008.


Presa italiana a informat ca alte doua doua echipe din Serie A sunt pe cale sa fie implicate in scandalul Calciopoli. Cotidianul Il Giornale a scris ca seful investigatiilor din scandalul Calciopoli, Francesco Saverino Borrelli, va primi inca 300 de pagini de transcrieri ale convorbirilor telefonice care ar mai incrimina alte doua cluburi.


Conform ziarului Gazzetta dello Sport, una dintre echipele implicate este Reggina, care a terminat pe locul 15 in Serie A. Sursa citata a dezvaluit ca autoritatile au intocmit deja un dosar consistent, bazat pe marturii si interceptari telefonice. In acelasi dosar a mai fost cercetata si Messina, dar dosar penal a fost realizat doar in cazul Regginei, al carei presedinte, Lillo Foti, va fi acuzat oficial de frauda.


Acest al doilea val al scandalului ar putea schimba total deciziile luate pâna acum si ar putea chiar amâna startul noului sezon in Italia.


Inter vrea titlul


In urmatoarele zece zile se asteapta ca Internazionale Milano sa primeasca titlul de campioana din sezonul 2005-2006. Cu Juventus retrogradata si Milan depunctata, „nerazzurrii“ se afla pe primul loc in clasamentul editiei trecute si, chiar daca initial s-a anuntat ca titlul nu va mai fi acordat, se pare ca vor fi incoronati campioni ai Italiei pentru a 14-a oara in istoria clubului, un moment pe care fanii interisti il asteptau inca din 1989.


O decizie oficiala in acest sens se va lua in intâlnirea din 28 iulie a Federatiei Italiene de Fotbal si a Ligii de Fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS