21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSpaniolii viseaza la optimi

Spaniolii viseaza la optimi

La Stuttgart, pe „Gottlieb Daimler Stadion“, se va juca astazi, in Grupa H, meciul dintre Spania si Tunisia. Ibericii au debutat in forta la Mondialul din Germania, invingând Ucraina, cu 4-0, rezultat care le da dreptul elevilor lui Luis Aragones sa se gândeasca la optimi. Succesul din primul meci i-a facut pe spanioli sa viseze frumos, atât presa, cât si majoritatea componentilor lotului vazându-se deja in finala turneului. Singurul care nu a cazut in extaz este atacantul echipei Real Madrid, Raul, care a sfatuit pe toata lumea sa ramâna cu picioarele pe pamânt.


Atitudinea lui Raul este explicabila daca tinem cont de faptul ca „galacticul“ a intrat in conflict cu selectionerul Luis Aragones, dupa ce nu a fost titular in meciul cu Ucraina. „Sunt mai bun decât crede antrenorul“, a spus Raul. Presa iberica a remarcat ca atacantul spaniol nu-l baga in seama pe selectioner la antrenamente, insa Luis Aragones nu pare prea afectat de presiunea la care il supune vedeta Realului, el anuntând ca Raul va ramâne pe banca de rezerve si la meciul de astazi, cu Tunisia.


„Victoria cu Ucraina nu ne va ajuta cu nimic daca nu batem Tunisia si Arabia Saudita. Nu am reusit inca nici o mare performanta. Trebuie sa se mentinem umili si sa câstigam meci dupa meci. Numai asa vor aparea rezultatele pe care le dorim cu totii“, a avertizat Pablo Ibanez, fundasul lui Atletico Madrid.


Reprezentativa Tunisiei a fost la un pas sa piarda meciul de debut la CM 2006, insa a obtinut pâna la urma o remiza in confruntarea cu Arabia Saudita, scor 2-2. Selectionerul echipei africane, Roger Lemerre, care si-a prelungit recent contractul cu nationala Tunisiei pâna in 2008, spera sa-l poata utiliza impotriva spaniolilor pe unul dintre titularii sai, atacantul de origine braziliana Francileudo Dos Santos, care s-a accidentat la un meci de pregatire cu o selectionata locala. „Dos Santos are sanse mici sa joace, el nefiind inca refacut complet dupa accidentarea suferita la genunchi“, a spus medicul nationalei tunisiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS