12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportItalia isi incepe cursa

Italia isi incepe cursa

Prima partida din Grupa E, Italia – Ghana, se va juca astazi, de la ora 16.00, pe stadionul „AWD Arena“ din Hanovra. Italia nu a convins in cele doua meciuri amicale pe care le-a sustinut inainte de inceperea turneului final al Cupei Mondiale: 1-1 cu Elvetia si 0-0 cu Ucraina. Italienii au mai avut insa rezultate sub asteptari in amicale, care au fost urmate de turnee finale excelente, cu accederi in fazele finale ale competitiei.


Pirlo, Gilardino, Luca Toni se adauga fotbalistilor cu experienta, precum Del Piero, Inzaghi, Totti, Cannavaro sau Nesta, in incercarea de a cuceri, dupa sase turnee, un titlu mondial. Totusi, casele de pariuri britanice considera ca eliminarea Italiei in faza optimilor de finala este destul de probabila, oferind o cota de 2,7 la 1, fata de 5 la 1 pentru accederea in sferturile de finala. Acest lucru se datoreaza si faptului ca Italia, in cazul in care se califica de pe locul 2 in Grupa E, va intâlni, cel mai probabil, Brazilia, care este favorita la ocuparea locului 1 din Grupa F.


Sa notam ca in meciul de la Hanovra nu vor putea evolua pentru „Squadra azzurra“ Gianluca Zambrotta si Gennaro Gattuso, care sunt accidentati, insa medicul nationalei Italiei considera ca ei isi vor putea relua antrenamentele in cursul acestei saptamâni.


Ghana, care se afla la primul sau turneu mondial, vrea sa produca una dintre surprizele acestei editii a competitiei, antrenorul sârb Radomir Dujkovic având la dispozitie câtiva fotbalisti cu experienta in fotbalul mare, cum sunt Kuffour (AS Roma), Mensah (Rennes), Essien (Chelsea), Appiah (Fenerbahce) si Amoah (Dortmund), care pot pune probleme oricaror adversari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS