15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Victorie de adio

Pandurii – Poli Timisoara 3-2


• Stadion „Municipal“, spectatori: 3.000.


• Au marcat: A. Popescu ‘9, Bogoi ’30, Scutaru ’62-autogol / Balace ’56, ’68.


Pandurii: Pustinjakovic – Naicu, Scarlatache, Bogoi – Popete, Cr. Popescu, A. Popescu (’83, D. Radoi), Vranjkovic (’63, Trofin), Dragomir – Vintilescu (46, Cazacu), Armel. Antrenor: N. Ungureanu.


Poli: Popa – Emeghara, McKain, Cânu (’46, Scutaru), Latovlevic (’35, S. Radoi) – Caramarin, Soporan, Izvoranu, Balace – Bucur, Torje (’70, Mansour). Antrenor: I. Rotariu.


• Cartonase galbene: Vintilescu / Scutaru, McKain, Mansour.


• Au arbitrat: L. Dan – D. Mudura, H. Bochis.


Pandurii Târgu Jiu a reusit trei goluri intr-un meci, o premiera in acest sezon, si, gratie victoriei obtinute, a depasit baremul de puncte impus de regulamentul competitional. Acestea sunt „performantele“ cu care tehnicianul Nae Ungureanu s-a laudat la conferinta de presa. Faza defensiva a fost si de aceasta data calcâiul lui Ahile, portarul Pustinjakovic fiind depasit prea usor de executiile lui Balace.


„Nu am facut cel mai bun joc astazi (sâmbata – n.r.), dar din punct de vedere al finalizarii am reusit trei goluri, lucru care nu s-a intâmplat in acest sezon. Ingrijorator este ca facem destul de multe gafe in aparare, suferim la faza defensiva si poate si la cea ofensiva, deoarece cu putina atentie mai puteam marca un gol“, a spus Ungureanu.


Motivati de presedintele Condescu inainte de meci, „pandurii“ s-au lepadat de apatia aratata la precedentele jocuri si au incercat sa arate ca niste fotbalisti de Divizia A. In 30 de minute, oltenii au marcat de doua ori si puteau pleca la cabine chiar cu un rezultat mai bun daca Vintilescu reusea sa-l pacaleasca pe Popa in minutul 33.


Banatenii au marcat dupa pauza


Partea stânga a defensivei timisorene a fost speculata la maximum de gazde si Armel l-a servit pe A. Popescu in minutul 9, acesta reluând cu latul pentru deschiderea scorului. Vranjkovic a centrat tot de pe partea dreapta, Naicu a deviat si Bogoi a majorat diferenta, 2-0, in minutul 30. Poli nu a contat in ofensiva in prima repriza, dar la reluare a iesit de la cabine mai motivata. Torje a trimis mingea in bara (’48), iar Balace l-a executat la coltul lung pe naivul Pustinjakovic (’56). Banatenii au revenit in joc pentru putin timp, deoarece Scutaru a trimis in proprie poarta devierea lui A. Popescu (’62). Balace a inchis tabela si spectacolul cu o executie maiastra de la 25 de metri, dupa o respingere gresita a lui Pustinjakovic (’68).


Ungureanu a bifat a doua victorie pe banca echipei Pandurii, prea putin pentru ca echipa sa mai spere in salvarea de la retrogradare.


„A fost un meci foarte placut. Ma bucur ca am obtinut a doua victorie de când am venit la Târgu Jiu, ma bucur ca ultimul meci pe care l-am disputat pe teren propriu a fost placut si ca spectatorii au plecat destul de bucurosi pentru victorie, nu si pentru performantele echipei din acest an competitional. Ii felicit pe jucatorii care au intrat astazi in teren si au dovedit ca se poate mai mult cu ei decât cu ceilalti dinaintea lor“, a spus „Rosu“ dupa joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS