12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRica Raducanu a facut accident

Rica Raducanu a facut accident

Fostul portar al nationalei de fotbal a României, Rica Raducanu, a fost implicat ieri-dimineata intr-un accident rutier in centrul Craiovei. Masina lui Raducanu, Hyundai Santa Fe, a fost lovita in aripa dreapta de un autoturism Fiat intr-o intersectie. Politistii care au cercetat accidentul au considerat ca vinovat pentru producerea acestuia este fostul fotbalist al reprezentativei, pe care l-au amendat cu 80 RON.


Rica Raducanu nu a parut prea afectat de accident. „Eram in intersectie si m-am trezit cu unul in mine. Dar mergeam incet si nu ne-am lovit rau, pentru ca la Craiova este aglomeratie mai mare ca in Bucuresti. Baiatul cu Fiatul, care era tot din Bucuresti, si-a spart farul autoturismului, iar masina mea are aripa putin indoita. Dar nu e nimic, se repara repede“, a spus Raducanu. Ajuns la Politia Circulatiei din Craiova, Rica Raducanu a spus ca a trait o adevarata „aventura“, deoarece a fost nevoit sa stea la coada pâna când au fost incheiate actele constatatoare ale accidentului.


„A fost nasol când am ajuns la politie. Parca era manifestatie acolo! Am stat mai bine de o ora pâna am rezolvat cu actele. Era zece fara douazeci dimineata si politistul a venit si ne-a dat la amândoi sa suflam in fiole. I-am si zis: «Bai, nene, dar ce, suntem carutasi s-o luam pe ulei asa de dimineata?». Dar a zis ca trebuie, ca asa scrie in regulament. Asta e, am suflat, ca voiam sa scap repede de acolo“, a spus Rica Raducanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS