18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea, in conflict cu AC Milan

Chelsea, in conflict cu AC Milan

Londonezii au inaintat o oferta tentanta pentru Sevcenko, in timp ce „rosso-nerii“, care vor fi preluati in curând de Silvio Berlusconi, l-au convins pe Drogba sa declare ca vrea sa plece de la gruparea de pe „Stamford Bridge“.


Conducerea clubului englez Chelsea Londra a acuzat gruparea italiana AC Milan ca l-a convins pe atacantul ivorian Didier Drogba sa declare in public ca doreste sa plece la alta echipa. Potrivit cotidianului Mirror, conducatorii englezi s-au gândit ca aceasta este o strategie a celor de la Milan pentru a-l achizitiona mai usor pe Drogba.


Presa britanica de ieri a scris ca acest episod reduce sansele finalizarii transferului atacantului ucrainean Andrei Sevcenko de la Milan la echipa londoneza. Chelsea oferise clubului italian 45 de milioane de lire sterline (67 de milioane de euro) in schimbul jucatorului. Peter Kenyon, directorul general al londonezilor, asteapta sa primeasca astazi un raspuns de la Milan in ceea ce priveste transferul lui Sevcenko.


La rândul sau, atacantul ucrainean al echipei AC Milan, Andrei Sevcenko, a anuntat ca va decide mâine daca va mai ramâne si in sezonul viitor la gruparea de pe „San Siro“.


„Trebuie sa ma intâlnesc joi (mâine – n.r.) cu vicepresedintele clubului, Adriano Galliani, si apoi voi anunta decizia mea“, a spus „Seva“.


Berlusconi preia comanda la AC Milan


Fostul premier italian Silvio Berlusconi a anuntat ca intentioneaza sa redevina presedintele clubului AC Milan, post pe care l-a parasit in 2001 pentru a evita un conflict de interese.


„In câteva zile voi redeveni presedintele Milanului, deoarece conflictul de interese nu mai poate exista si in plus sunt si presedintele Consiliului de Administratie al clubului. In prezent, sunt liderul opozitiei si viitorul presedinte de la AC Milan“, a spus Berlusconi, dupa ce coalitia de centru-dreapta a pierdut alegerile legislative din aprilie in favoarea uniunii de centru-stânga condusa de Romano Prodi.


Clubul AC Milan este condus in acest moment de Adriano Galliani, care ocupa functiile de vicepresedinte si administrator delegat, dar este si presedintele Ligii Italiene de Fotbal.


Silvio Berlusconi a devenit proprietarul clubului in 1986, atunci când a salvat Milanul de la faliment. De la venirea sa, formatia italiana a câstigat de patru ori Liga Campionilor, de trei ori Supercupa Europei, de doua ori Cupa Intercontinentala, de sapte ori titlul de campioana si o data Cupa Italiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS