18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportLippi a fost audiat de procurori

Lippi a fost audiat de procurori

Selectionerul Italiei, Marcello Lippi, a fost ieri-dimineata la Procuratura din Roma, pentru a fi audiat de magistrati in cadrul anchetei referitoare la firma de impresariat Gea World. Marcello Lippi a sosit la Procuratura din Roma sub protectia carabinierilor si a politiei, care i-au impiedicat pe jurnalisti sa-i ceara vreo declaratie.


Selectionerul este audiat de magistratii Luca Palamara si Maria Cristina Palaia in calitate de persoana informata din fotbal. Potrivit presei italiene, anchetatorii vor sa stie daca fostul director general de la Juventus, Luciano Moggi, a facut presiuni asupra sa in ceea ce priveste convocarile in echipa nationala.


„Moggi a avut legatura cu nationala deoarece avea un fel de relatie sef – subaltern cu Lippi“, se arata in raportul carabinierilor din Nucleul Operativ din Roma. Fiul lui Lippi, Davide, este consultant la firma Gea si impresar al unor jucatori care au intrat in atentia selectionerului, cum ar fi Giorgio Chiellini.


Presa italiana a scris ca Lippi ar putea fi demis de la nationala Italiei chiar inaintea Cupei Mondiale, in locul sau fiind vehiculate numele lui Giovanni Trapattoni sau Carlo Ancelotti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS