18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Wenger, suparat

Antrenorul Arsene Wenger (foto) si-a felicitat jucatorii, despre care spune ca au evoluat ca niste eroi in meciul cu FC Barcelona.


„In ceea ce priveste eliminarea lui Lehmann, nu este nimic de spus. A fost o greseala. Daca arbitrul ar fi validat golul Barcelonei, nu as fi spus nimic. El a fluierat prea devreme. Dar nu cred ca acela a fost cel mai important moment al meciului. Cel mai mare regret al meu este ca primul gol al Barcelonei a fost marcat din ofsaid. Sunt foarte frustrat, sunt furios ca am primit un gol din ofsaid. Este greu de acceptat sa pierzi, mai ales pe o decizie gresita. Acestea fiind spuse, felicitari Barcelonei si felicitari echipei mele care a avut un parcurs foarte bun“, a spus Wenger.


Tehnicianul francez a apreciat ca FC Barcelona nu a fost nici foarte periculoasa si nici foarte inventiva. „Jucatorii mei au fost magnifici. Ei au jucat precum niste eroi. Incercam sa depasim aceasta frustrare. Am pierdut un singur meci in acest sezon: acesta, si mai ales in urma unei decizii contestate“, a spus Wenger.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII