18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Rapid, 12 trofee

Rapid – FC National 1-0


• Stadion „National – Lia Manoliu“, spectatori: 20.000.


• A marcat: D. Niculae ’91.


Rapid: Coman – M. Constantin, Maftei, I. Rada – Badoi, N. Grigore (’66, V. Negru), R. Stancu, Karamyan (‘100, I. Stancu) – Buga, Pancu (’55, Moldvoan) – D. Niculae. Antrenor: Razvan Lucescu.


FC National: E. Nae – Sapunaru, Burca, Mehmedovici, Panc – Abiodun, Srhoj (’63, Ghindeanu), Bundea (’93, D. Marin), Tames (’32, Mozacu) – Griffiths, Herea. Antrenor: Cristiano Bergodi.


• Cartonase galbene: M. Constantin, V. Negru / Sapunaru, Mozacu.


• A arbitrat: Sorin Corpodean.


Rapid Bucuresti a câstigat, miercuri seara, Cupa României, dupa ce a invins pe FC National, dupa prelungiri, cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), in finala desfasurata pe stadionul „National – Lia Manoliu“. Giulestenii si-au adaugat astfel in vitrina cu trofee cea de-a 12-a Cupa a României, din 17 finale disputate, si si-au asigurat prezenta in sezonul viitor al cupelor europene.


Unicul gol al meciului a fost reusit in primele secunde ale prelungirilor, de Daniel Niculae, printr-un sut de la marginea careului, la care portarul Eugen Nae a gafat.


La conferinta de presa, antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, a spus ca ar fi fost nedrept ca ocaziile ratate de jucatorii sai sa se razbune si trofeul sa ajunga in Cotroceni.


„Chiar daca am câstigat partida in prelungiri, am avut jocul in mâna in cea mai mare parte a timpului. Golul a fost putin norocos, dar cred ca pâna la urma rezultatul este meritat. Era nedrept ca ocaziile sa se razbune“, a spus Razvan Lucescu.


La rândul sau, antrenorul „bancarilor“, Cristiano Bergodi, a spus ca giulestenii s-au chinuit sa câstige finala Cupei României.


„A fost o partida frumoasa si cred ca Rapid s-a chinuit sa invinga. Am jucat bine impotriva unei formatii bune si baietilor mei nu le pot spune decât felicitari, chiar daca au pierdut. N-am jucat defensiv, acesta este sistemul nostru de joc“, a spus Bergodi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU