16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Este primul meu esec“

„Este primul meu esec“

De comun acord cu conducerea clubului Minerul Motru, Lung a renuntat la postul de antrenor principal, numele vehiculate pentru a-l inlocui fiind Emil Sandoi, Ionut Chirila si Victor Rosca.


Silviu Lung a renuntat la postul de antrenor principal la Minerul Motru, iar conducerea clubului l-a inteles, pentru binele echipei. Dupa trei egaluri si doua infrângeri in retur, meciul cu Inter Gaz reprezenta ultima incercare a lui Lung de a-si pastra postul de la Motru. Cum „minerii“ au pierdut, tehnicianul s-a vazut nevoit sa se recunoasca invins pentru prima data in cariera sa.


„Sa spui ca joci bine si nu câstigi, tot degeaba e. Au fost niste greseli individuale copilaresti, dar care nu au fost voite. Baietii au dat tot ce au putut in teren. Ce sa le reprosezi, sa iei masuri impotriva lor, de ce? A fost un lung sir de ghinioane si e normal ca antrenorul trebuie sa raspunda. Este un lucru de demnitate. Am fost la stadion, am spus despre ce este vorba, dânsii m-au inteles si poate se produce un clic“, a explicat Lung plecarea sa de la Minerul Motru.


Tehnicianul oltean spune ca demisia sa nu are nici o legatura cu viitorul meci al motrenilor, cel cu Universitatea Craiova. „Nu are nici o legatura plecarea mea cu meciul cu Universitatea. Inaintea jocului cu Inter Gaz eu deja mi-am dus toate lucrurile la Craiova. Daca invingeam, reveneam fara nici o problema. Când ai trei egaluri si trei infrângeri nu poti decât sa te retragi. Este primul meu esec in calitate de antrenor principal“, a mai spus Lung.


Victor Rosca, Emil Sandoi si Ionut Chirila erau numele vehiculate pentru a-l inlocui pe Silviu Lung la Minerul Motru, dar presedintele clubului, Ion Dobritoiu, i-a confirmat doar pe ultimii doi. „Am ajuns la concluzia ca este mai bine pentru echipa sa incetam colaborarea cu Silviu Lung. Suntem in discutii cu doi antrenori, sa vedem in functie de cerintele lor si oferta noastra daca vom ajunge la un acord. Sandoi si Chirila sunt in carti, fara domnul Rosca, dar exista si alte nume“, a precizat Dobritoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS