30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea Craiova a ratat promovarea

Universitatea Craiova a ratat promovarea

Infrângerea din meciul cu Volei Club 2004 Constanta s-a dovedit fatala craiovencelor, care au asteptat in zadar un rezultat favorabil in meciul dintre echipele din Lugoj si Constanta.


Dupa esecul din meciul cu Constanta, Universitatea Craiova a trebuit sa astepte deznodamântul intâlnirii dintre CSM Lugoj si Volei Club 2004 Constanta pentru a vedea daca mai poate spera la promovare. Oltencele erau avantajate de un succes cu 3-0 al lugojencelor sau de o victorie, indiferent de scor, a echipei din Constanta, pentru a putea prinde locul doi la setaveraj.


Din pacate pentru elevele lui Adrian Cotoranu, meciul s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru CSM Lugoj, un rezultat avantajos pentru cele doua combatante care au mers astfel brat la brat in prima liga, spre supararea Craiovei, care a trebuit sa joace doar de amorul artei cu junioarele de la LPS Focsani. A fost 3-1 pentru Universitatea, dar zarurile fusesera aruncate din cea de-a doua zi a intrecerii, când gruparea din Banie a cedat usor in fata Constantei.


Universitatea Craiova s-a prezentat si ieri in aceeasi formula: Dina, Smarandache, Ciorteanu, Calefariu, Anghelut, Paraschiv. Libero: Solcan. Au mai jucat: Moruntale, Toma, Clincea.


Rezultatele complete ale turneului


Rezultatele inregistrate in cele trei zile ale turneului: vineri: Universitatea Craiova – CSM Lugoj 3-2, Volei Club 2004 Constanta – LPS Focsani 3-0; sâmbata: CSM Lugoj – LPS Focsani 3-0, Universitatea Craiova – Volei Club 2004 Constanta 1-3; ieri: CSM Lugoj – Volei Club 2004 Constanta 3-1, Universitatea Craiova – LPS Focsani 3-1.


In urma acesor rezultate, clasamentul final a aratat astfel: 1. CSM Lugoj – 5 puncte (setaveraj 8-4), 2. Volei Club 2004 Constanta – 5 puncte (setaveraj 7-4), 3. Universitatea Craiova – 5 puncte (setaveraj 7-6), 4. LPS Focsani – 0 puncte (setaveraj 1-9).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU