22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEgal cu picioare rupte

Egal cu picioare rupte

Dunarea Giurgiu – Minerul Motru 0-0


• Stadion „Marin Anastasovici“, spectatori 300.


Dunarea: Ene – Ciocirlan (’23, Peicu), Rusu, Ardeleanu – Cl. Vasile, C. Gheorghe, Scurtu (’87, Negura), Cojenel, Zamfir – V. Ion (’62, Ionita), Paun. Antrenor: Marcel Ploae.


Minerul: T. Lung – Naicu, Apostol, Mieila – Patru, B. Popescu (’85, Caibar), Nedelea, Soo, Nicoloff – Volocaru, Oprea (’40, Stana). Antrenor: Silviu Lung.


• Au arbitrat: A. Ionita – V. Cristea, D. Demetrescu.


Minerul Motru nu s-a dezmintit nici la Giurgiu, reusind a cincea remiza alba in deplasare din acest tur. Antrenorul „minerilor“, Silviu Lung, se dovedeste un maestru al jocului defensiv, reusind sa inchida poarta de fiecare data când evolueaza pe terenuri straine. „Sunt un «Sorinaccio» al Diviziei B, pastrând proportiile“, a glumit Lung pe seama micului sau record de invincibilitate.


Motrenii au platit un tribut greu pentru punctul obtinut, pierzându-l pe atacantul Oprea, care a suferit o fractura de peroneu. Un atac din spate al unui adversar l-a trimis pe Oprea direct la spital, medicii stabilind diagnosticul care-l va tine pe tusa pe fotbalistul motrean circa trei luni.


Ocaziile de gol au fost putine si impartite echitabil intre cele doua adversare. Tibi Lung a aparat din nou foarte bine, salvând de doua ori in situatii limita si ramâne fara gol primit intre buturile „minerilor“, dupa trei runde. Oaspetii puteau sa dea lovitura prin Oprea, care s-a trezit cu o minge in fata portii adverse, dar s-a pierdut cu firea si a sutat anapoda. „A fost putin mai dificil deoarece nu am avut trei titulari, dar cei care i-au inlocuit au suplinit prin daruire. Jucatorii mei au muncit mult si au inchis foarte bine culoarele catre poarta noastra, ocaziile lor venind numai din faze fixe. Fiecare punct se contabilizeaza la sfârsit“, a spus Lung dupa meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS