17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSecunzii lui Sandoi, fata in fata

Secunzii lui Sandoi, fata in fata

Bejinaru este neinvins pe teren propriu, in timp ce Bâcu nu a reusit sa obtina nici un punct pe terenuri straine.


Gilortul Târgu Carbunesti a reusit sa obtina reprogramarea partidei din etapa a 10-a cu Minerul Uricani, oaspetii contestând dimensiunile portilor de la terenul de joc, care nu aveau inaltimea regulamentara. Gorjenii au depus memoriu la FRF in care au solicitat reprogramarea partidei, deoarece terenul era omologat, si au primit câstig de cauza, urmând ca federatia sa comunice zilele urmatoare data la care va avea loc meciul.


Ultimul derbi gorjean al seriei C6 aduce fata in fata doi dintre secunzii lui Emil Sandoi la divizionara A Pandurii, Florin Bejinaru, antrenor principal la EMC Rovinari, in calitate de gazda, si Marian Bâcu, aflat pe banca Gilortului Târgu Carbunesti. Bejinaru este neinvins pe teren propriu, in timp ce Bâcu nu a reusit sa obtina nici un punct pe terenuri straine. „Satelitul“ echipei Pandurii, ECM Rovinari, nu poate conta pe Nicolae, accidentat, dar il are la dispozitie pe portarul Pindaru, in vreme ce Bâcu nu-l poate folosi pe Belu, in continuare suspendat.


Nicolicescu redebuteaza pe banca matasarenilor


Dupa infrângerea de la Aiud, conducerea Minerului Matasari a considerat ca este buna o schimbare pe banca tehnica, aducând la echipa un supervizor, in persoana lui Titu Nicolicescu, care a mai antrenat aceasta formatie cu multi ani in urma. Problema mare, cea a subtirimii lotului de jucatori, a ramas insa nerezolvata, Nicolicescu trebuind sa obtina rezultate cu ce are la dispozitie.


Primul joc, cel cu Genessis Brezoi, este foarte important, deoarce „minerii“ intâlnesc o contracandidata la retrogradare si, mai mult, o formatie care nu a obtinut nici un succes in acest sezon, victoria fiind cuvântul de ordine in tabara gorjenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS