22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFara sanse pe Litoral

Fara sanse pe Litoral

Energia Pandurii Târgu Jiu intâlneste astazi, in deplasare, de la ora 18.00, gruparea condusa de Aihan Omer, HCM Constanta, lidera Ligii Nationale. Gorjenii nu-si pun prea mari sperante intr-un rezultat bun pe Litoral, gândindu-se mai mult la meciul cu Steaua, de pe teren propriu, de saptamâna viitoare, decisiv pentru pastrarea locului trei ocupat in prezent de echipa lui Liviu Andries. „Ne asteapta un meci foarte greu. Ne ducem sa jucam, nu avem nimic de pierdut. Mai mult ma intereseaza jocul cu Steaua, care este pentru noi cel mai important al turului“, a declarat antrenorul târgujienilor, Liviu Andries.


Din fericire, lipsa banilor nu a afectat prestatia handbalistilor gorjeni, care se afla la cea mai buna performanta in Liga Nationala. Elevii lui Andries au incasat o singura prima de patru milioane de lei de la inceputul sezonului. Desi exista o sansa buna ca echipa sa prinda un loc in cupele europene, sponsorii nu se ingramadesc la handbal, motivând ca dau bani echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu. „N-avem nimic cu echipa de fotbal, dar de ce pentru unii se poate, iar pentru altii nu?“, s-a intrebat tehnicianul Andries.


Partida de la Constanta este importanta doar pentru interul Marian Filip, care doreste sa-si consolideze pozitia de lider in clasamentul celor mai buni marcatori din Liga Nationala, având inaintea acestui joc 79 de goluri. Urmaritorii sai sunt Georgescu (Uztel Ploiesti), cu 76 de goluri, si Adomnicai (UCM Resita), cu 72 de goluri, ambii cu câte un meci mai mult disputat decât Filip.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS