22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe anunta batalie mare la presedintia AJF Gorj

Se anunta batalie mare la presedintia AJF Gorj

In derbiul rundei a 12-a din Divizia D – Gorj, liderul Vulturii Farcasesti a cedat pe teren propriu in fata echipei Dinamo Stanesti, dupa ce a condus in doua rânduri, cu 1-0 si 2-1, inregistrând a doua infrângere a sezonului. Lupta pentru sefie in campionatul judetean Gorj devine mai palpitanta, patru echipe fiind despartite de doar doua puncte.


La fel de interesanta pare si batalia pentru fotoliul de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Gorj, cinci persoane exprimându-si dorinta de a candida: Mihai Prunariu, Ion Corlan, Sorin Gaman, Marius Vlaicu si Nicolae Bacanaru. Deocamdata, nimeni nu si-a depus oficial candidatura, termenul-limita fiind 15 noiembrie, la ora 16.00. Singurul care a primit recomandare este Mihai Prunariu, din partea Liceului cu Program Sportiv. Persoanele propuse pentru a candida la functia de presedinte al AJF trebuie sa indeplineasca câteva conditii: sa aiba studii superioare, cunostinte de management sportiv, sa cunoasca regulamentele AJF, FRF, FIFA si UEFA si sa aiba vechime minimum patru ani in domeniul conducerii si organizarii activitatii fotbalistice la nivel FRF, LPF sau AJF.


Treizeci de grupari sportive au drept de vot in Adunarea Generala a AJF Gorj, 16 divizionare D, opt din „Onoare“, precum si cluburile afiliate, Colegiul National „Bumbesti Jiu“, Viitorul Bumbesti Jiu, Pro Luceafarul Târgu Jiu, Stiinta Târgu Jiu si ASFC Lusu Novaci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS