22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHizo vrea amical cu Jiul

Hizo vrea amical cu Jiul

Pandurii Târgu Jiu doreste perfectarea unui joc amical la sfârsitul saptamânii, antrenorul Viorel Hizo agreând un test in compania unei divizionare A. Jiul Petrosani este varianta probabila, dar incertitudinile de pe banca tehnica a petrosenenilor pun in dificultate acest joc. Patronul Alin Simota i-a cerut demisia antrenorului Ionut Chirila dupa jocul pierdut acasa cu Poli Iasi, iar in cazul in care tehnicianul va fi indepartat, cel care ii va lua locul ar putea face alt program echipei.


Daca amicalul cu Jiul Petrosani va pica, Pandurii Târgu Jiu va juca la sfârsitul saptamânii cu una dintre divizionarele C din judet, posibil EMC Rovinari, „satelitul“ divizionarei A. In ambele situatii, ora de incepere a meciurilor de pregatire este cea a partidei cu FC National, 14.00.


Hizo, deranjat de intreruperea campionatului


Antrenorului „pandurilor“, Viorel Hizo, nu-i convine ca s-a intrerupt campionatul tocmai când echipa sa era pe val dupa victoria de la Mioveni. „Dulaul“ are ca argument precedentele pauze, când gorjenii au pierdut de fiecare data la reluarea competitiei. „Este pacat ca se intrerupe campionatul, pentru ca pe noi nu ne avantajeaza deloc. Toate intreruperile ne-au fost defavorabile, am pierdut cu Steaua si cu Sportul Studentesc, sper sa nu se intâmple si de aceasta data“.


Condescu mai vrea sase puncte


Presedintele Marin Condescu este convins ca nu poate rata nici un punct din cele doua jocuri de pe teren propriu, cu FC National si cu Otelul Galati. „Vom obtine cel putin 17 puncte in tur, pentru ca avem programare accesibila“, este pronosticul lui Condescu pentru aceasta prima jumatate a campionatului.


Seful „pandurilor“ este convins ca adversarii vor privi cu alti ochi echipa sa dupa victoria cu FC Arges. „Suntem o echipa de luat in seama din doua motive: nu am pierdut la diferente mari de scor si nici in ultimele trei jocuri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS