22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPortile terenului din Carbunesti au intrat la apa

Portile terenului din Carbunesti au intrat la apa

Gilortul Târgu Carbunesti ar putea pierde la „masa verde“ jocul de pe teren propriu cu Minerul Uricani, deoarece nu a avut portile de la terenul de joc regulamentare. Chiar inainte ca arbitrul Ionut Ilie sa fluiere inceputul jocului, oaspetii au depus o contestatie in care solicitau ca portile sa fie masurate. Arbitrii s-au conformat, iar masuratorile au stabilit ca una dintre transversale era la 2,38 m, iar cea de-a doua la 2.37 m de suprafata terenului, fiind mai joase cu sase, respectiv sapte centimetri fata de inaltimea regulamentara. Eforturile gazdelor de a le aduce la standardele impuse de regulament nu au fost agreate de brigada de arbitri, care a hotarât ca jocul sa nu se dispute. Gilortul Târgu Carbunesti a depus un memoriu la FRF prin care solicita rejucarea partidei, deoarece terenul de joc este omologat, motivând ca ploile masive cazute in aceasta toamna ar fi ridicat suprafata de joc.


Metalul Aiud – Minerul Matasari 1-0


Fotbalistii de la Minerul Matasari au fost iarasi penibili in deplasare, intr-un joc de care isi legasera sperantele relansarii luptei pentru evitarea retrogradarii. Adversarul era abordabil, conducerea le-a asigurat conditii de cazare si masa demne de un esalon superior, iar arbitrajul a fost exceptional, insa nu a fost suficient pentru „mineri“. Gazdele au dat lovitura pe contraatac prin Moldovan, in minutul 70, si au bifat a doua victorie a sezonului.


Sparta Medias – EMC Rovinari 2-0


Florin Bejinaru a inregistrat, la Medias, prima infrângere pe banca divizionarei C EMC Rovinari, in fata unei echipe superioare din toate punctele de vedere. Gazdele au deschis scorul in minutul 15, prin Szatz, din penalti. In minutul 35, Sparta a ramas in zece oameni, dupa ce unul dintre medieseni a vazut cartonasul rosu pentru lovire fara minge. Ardelenii au marit diferenta pe contraatac in minutul 77, prin Lazar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS