22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportParada pentru tata

Parada pentru tata

FC Caracal – Minerul Motru 0-0


• Stadion „Parc“, spectatori: 300.


FC Caracal: P. Radu – Nauiu, Negrila, Vodita – Tilihoi (’75, Beldeanu), Pasare, Scinteie, Stancu, Mosteanu – S. Popescu, A. Luta (’62, Mazilu). Antrenor: N. Ungureanu.


Minerul: T. Lung – Naicu, Balan, Mieila – Patru, Soo (’80, Nedelea), Stana, B. Popescu, Corcoveanu (’46, Nicoloff) – Volocaru, Glisca (’72, Oprea). Antrenor: S. Lung.


• Au arbitrat: L. Uihely – S. Mocanu, Cl. Tripa.


Dupa un meci de slaba factura, doi fosti componenti ai „Craiovei Maxima“, Nae Ungureanu si Silviu Lung, si-au impartit frateste punctele, unul fiecare.


Gazdele au inceput mai bine si prima sansa de gol le-a surâs la câteva minute de la primul fluier al arbitrului Uihely, care i-a sanctionat pe motreni cu o lovitura de la 11 m. Sergiu Popescu avea sarcina sa deschida scorul, dar Tibi Lung s-a remarcat in poarta „minerilor“, parând sutul. Sosit de la Pandurii cu câteva zile inaintea jocului, Tibi Lung a fost titularizat de tatal sau in poarta motrenilor, iar acesta nu i-a inselat asteptarile, remiza de la Caracal datorându-i-se in mare parte. In minutul 64, Lung a mai avut o interventie providentiala, respingând de sub bara torpila aceluiasi S. Popescu. Minerul Motru a echilibrat numarul ocaziilor de gol prin Volocaru, care a sutat putin pe lânga poarta in prima repriza, iar in finalul jocului si-a batut joc de o recuperare a lui Oprea, care l-a servit ideal in careul gazdelor. Remiza obtinuta la Caracal a fost platita scump de Motru, care a pierdut doi jucatori importanti pentru urmatoarele etape, juniorul Corcoveanu, entorsa de genunchi, si Soo, fractura de piramida nazala.


Tehnicianul gruparii gorjene, Silviu Lung, considera echitabil rezultatul. „Jocul a fost echilibrat, insa Tibi a aparat un penalti la 0-0 care putea decide soarta meciului. Sunt multumit de toti jucatorii. Imi pare rau ca nu am luat trei puncte, dar egalul este echitabil“, a spus Silviu Lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS