22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmical cu gust amar

Amical cu gust amar

Jucatorii au fost preocupati sa se cotonogeasca


Minerul Motru – Pandurii 0-1


• Stadion „Minerul“, spectatori: 200.


• A marcat: I. Stefan ’53.


Minerul: Balici – Mieila, C. Ion, Nueleanu – Trifu, Caibar, Nedelea, Rusu, Apostol – Nicoloff, Oprea. Antrenor: Silviu Lung.


Pandurii: Balaet – Popete, Bogoi, Perisic, Amzucu, Cristea – Vancea, Keca, Nita – Vintilescu, Glisca. Au mai evoluat: Pustinjakovic, Scarlatache, Trofin, I. Stefan, Armel, D. Radoi, Bertea. Antrenor: Viorel Hizo.


Amicalul care trebuia sa-l edifice pe Hizo in alegerea primului unsprezece la Mioveni a fost un fiasco total, nervozitatea fiind cuvintul de ordine al jocului. Nemultumit de o decizie a centralului Gabi Matei, care a acordat la cererea lui Lung o lovitura libera indirecta pentru ca Pustinjakovic ar fi depasit timpul limita de sase secunde cu balonul in brate, Hizo a ordonat retragerea de pe teren in minutul 65, dupa ce a vazut cartonasul rosu, aratat pentru injurii.


Cei doi tehnicieni, Hizo si Lung, s-au ignorat la finalul partidei, tehnicianul divizionarei A acuzind jocul dur al „minerilor“. „Cu Craiova n-au jucat asa tare“, s-a plins Hizo, care a spus ca nu va mai juca niciodata cu Minerul Motru. Daca faze de poarta n-au existat pentru ca fotbalul in sine a lipsit de pe gazonul din Motru, spectatorii nu au dus lipsa de gesturi nesportive, cu Pustinjakovic alergind dupa Oprea sa-i aplice o corectie fizica pentru ca atacantul lui Lung l-ar fi injurat, iar Vancea sa se dea cap in cap cu Caibar, dupa ce se cotonogisera reciproc.


Silviu Lung a evitat sa foloseasca primul unsprezece, apelind la rezervele sale, temindu-se ca nu cumva Hizo sa mai remarce vreun jucator si sa-l cheme la Pandurii dupa ce l-a lasat fara cei mai buni oameni ai sai, Amzucu si Glisca.


Dupa ce precedentul amical se incheiase 0-0, ieri „pandurii“ au perforat o data poarta divizionarei B, I. Stefan marcind in minutul 53, cind a reluat cu latul, din careul mare, o centrare a lui Bogoi.


Hizo are mare incredere in Glisca


Desi declarase ca daca aduci jucatori de Divizia B, de „B“ joci, Viorel Hizo a apelat la doi fotbalisti de la Minerul Motru, Amzucu si Glisca, pentru a completa lotul. Ultimul a fost folosit zece minute in meciul cu Otelul Galati, „Dulaul“ avind mare incredere in acesta. „Glisca vine cu o foame de performanta, cu dorinta de a se impune, vine cu o mult mai buna atitudine, este un jucator pe care il urmarim, nu l-am luat intimplator. Are o doza de rautate in fata portii, este foarte probabil sa-i scoata pe altii din echipa. Nu este exclus sa mai chem fotbalisti de la Motru“, a spus Hizo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS